Speciale zoekkaart om aan te geven waar men op moet letten bij de zoektocht naar Yoran.
Speciale zoekkaart om aan te geven waar men op moet letten bij de zoektocht naar Yoran. Familie Krol

Wanhopige oproep familie vermiste Yoran Krol aan mensen die actief zijn op en aan het water

23 maart 2024 om 09:43 Overig

SLEEUWIJK De vader van de vermiste tiener Yoran Krol doet een wanhopige oproep om uit alle macht uit te kijken naar zijn zoon. Yoran (16) is zondagnacht 24 december rond 00.30 uur voor het laatst gezien bij jongerencentrum ‘De Pomp’, aan de Sportlaan 3A in Almkerk. Sindsdien zoeken de hulpdiensten intensief voor tot nu toe vergeefs naar hem. 

,,Onze zoon en ons broertje Yoran is nog steeds niet gevonden”, zo begint Daniël Krol zijn oproep. ,,Ondanks de enorme zoektocht van 13 januari en ook de vele teams en vrijwilligers die de afgelopen maanden aan het zoeken zijn geweest, hebben we deze nachtmerrie nog altijd niet helemaal af kunnen sluiten. Nu er weer meer mensen op en aan het water zijn, willen we jullie vragen om oplettend te zijn of je een spoor van Yoran tegenkomt! Het zoekgebied is met name tussen Gorinchem richting Rotterdam én Gorinchem richting Biesbosch / Hollands Diep / Zeeland.

Let op: het bomberjack dat op de zoekkaart staat, is al door oplettende wandelaars gevonden. Rechts onderin de zoekkaart staan een aantal kleine voorwerpen die Yoran bij zich had. Wees daar ook alert op!Geef sporen of tips door via: https://www.politie.nl/.../2023/december/yoran-krol.html We willen alvast iedereen heel erg bedankt voor de oplettendheid en medewerking.”

Yoran Krol
advertentie
advertentie