Lezersnieuws

FOTO-EXPOSITIE RONDOM 1957

Museum De Koperen Knop heeft ter gelegenheid van het HAGI-festival 2017 een korte foto-expositie ingericht. Aan bewoners is gevraagd foto's in te leveren. Het museum heeft een impressie gemaakt met de foto's die hiervoor in aanmerking kwamen.

Bridgen iets voor mij?

Ja, als je van een spel met gezellige mensen houdt;

Ja, als je je hersenen ook fit wilt houden.

Je moet er wel even de spelregels van leren en dat kan bij De Lange Wei!

HAGI-festival Museum De Koperen Knop

De afsluitende activiteiten in het kader van HAGI-festival 2017 mag u niet missen. Zaterdag 30 september 2017 bent u van harte welkom bij Museum De Koperen Knop, voor het onderdeel Cultuur & Historie.

Kalis pakt de winst tegen De Hek.

De damwedstrijd tussen Peter de Hek en Wim Kalis was een waar spektakel. Beide toppers achter het bord geven elkaar uiteraard geen cadeautjes. Naar mate de wedstrijd vorderde dacht De Hek zijn opponent te verschalken, hetgeen verkeerd uitpakte.

Seniorenrestaurant De Lange Wei

Neem donderdag 5 oktober om 12.15 uur weer deel aan het seniorenrestaurant van De Lange Wei in het woonzorgcomplex in Boven-Hardinxveld. U kunt zich tot en met maandag 2 oktober aanmelden bij en uw menukeuze doorgeven aan de receptie of door te bellen naar 0184-678000.

JAZZ VUURWERK EN NIEUWE SITE BIJ JAZZ HALL'72

Met een vernieuwde website door FrissIT - www.jazzhall72.nl - en een topband opent de Gorcumse jazzclub Jazz Hall'72 zondag 1 oktober haar eerste Najaarsconcert! De gerenommeerde New Orleans Revival Stompers mogen sinds 1995 tot de top van de Nederlandse jazz worden gerekend.

Sportcarrousel van start

De eerste clinic van de sportcarrousel ging van start in sporthal 'het Dok'. Michael Walters van Budoclub Tryitout gaf aan de Merwedeschool een les judo/zelfverdediging. De kinderen kwamen met een lachend gezicht en een bezweet hoofd van de mat!

Kom kennismaken met hockey bij G.H.C. Rapid

Beste 5, 6 en 7 jarige,

Aanstaande zaterdag kun je komen kennismaken met hockey, het kost alleen een heleboel plezier. Samen met onze mascottes ga je een heleboel lol maken. Het is van 9 tot 10 uur, super leuk als je komt!

Tot dan!!!

23 september

MOONLIGHTSHOPPING 2017

Na een zeer geslaagde braderie tijdens het Havenspektakel zijn we achter de schermen ook al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de komende Moonlightshopping. Het evenement vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 1 december van 17 tot 22 uur.

Inwonersavond Giessenburg met gastspreker Kim Putters

De Dorpsraad Giessenburg nodigt u uit voor een inwonersavond op woensdagavond 11 oktober 2017 met als thema: Hoezo, dat kan niet?

Pagina's