Lezersnieuws

Luxe verbouwingen By Flex Projects 

Gorinchem - Een nieuw design- en buildprincipe voor particuliere verbouwingen, dat is wat de mannen van Flex Projects op de markt brengen. Peter Claassen en Ewoud Kasen slaan daarmee een nieuwe weg in.

Rabobank regio paastoernooi Vriendenschaar

Op tweede paasdag, maandag 2 april 2018, organiseert korfbalvereniging Vriendenschaar het jaarlijkse Rabobank regio-paastoernooi.

Sporten na school

Servanda organiseert in samenwerking met verenigingen “sporten na school” voor de basisschoolleerlingen. Vanaf april worden er iedere maand een aantal lessen van verenigingen aangeboden waaraan gratis deelgenomen kan worden.

Badminton team 2 kampioen!!

Het tweede seniorenteam van Badmintonvereniging Network is kampioen geworden in de 6e klasse. Met nog één wedstrijd te gaan voor de nummer twee tegen de nummer drie op de ranglijst, kan het team van Network de overwinning al gaan vieren.

“Week van het Geld” op basisschool Giessen-Oudekerk

Maandag 19 maart heeft Jaco de Bruin (Regiobank Giessenburg) een gastles gegeven over geld op basisschool Giessen-Oudekerk. Op deze manier worden de leerlingen bewust van geld en het gebruik hiervan. In de klas wordt hier ook op ingespeeld.

'Hoe actiever, hoe kleiner de valkans'

'Zeven dingen die u toch al doet, maar nu even anders.' De mantelzorgers die dinsdagmorgen deelnamen aan een bijeenkomst over valpreventie kregen oefenstof mee. ,,Iedereen kan thuis sporten. Als je op de bank zit strek dan vijf keer je benen.

'Baggerliedjes' vallen in de smaak

Ruim veertig bezoekers genoten zaterdagmorgen samen met bewoners van De Lange Wei van de Nederlandstalige liederen die de leden van het Sliedrechtse Baggerkoor ten gehore brachten in het woonzorgcentrum.

Tournee door dorp groot succes

Afgelopen weken heeft de Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) een tournee gemaakt door het dorp. Met klassieke volkswagenbussen ging de lokale partij door het dorp en voerde zij op verschillende locaties gesprekken met inwoners.

Aditech behaald opnieuw NEN 4400-1- en NBBU audit.

Het technische uitzendbureau Aditech heeft de NEN- en NBBU audits opnieuw behaald. En daarmee o.a. het SNA-keurmerk verkregen. De controle van Aditech vond plaats op het hoofdkantoor in Gorinchem.

 

Eén metertje maar!

Beste Nieuwewegbewoners,

Pagina's