Lezersnieuws

Jubilarissen bij Brandweer Hardinxveld-Giessendam

Tijdens de jaarlijkse korpsavond zijn vrijdag negen brandweerlieden van de vrijwillige brandweer in Hardinxveld-Giessendam onderscheiden met de vrijwilligersmedaille.

Alzheimer Trefpunt Giessenlanden

alzheimer trefpunt avond

Thema:dag -en nachtritme

Deze avond zal geleid worden door Arie Slob,hij zal in gesprek gaan met Joke Blom,coordinator zorg in de Zes Molens.

De avond word in De Peperhof in Arkel gehouden.

MUSEUM ZOEKT NOG MEER KERSTBOMEN

De donkere dagen zijn zowel in de ochtend als aan het eind van de middag al merkbaar. Binnenkort is het Kerstmis. Museum De Koperen Knop is er al klaar voor. Maar het museum doet nogmaals een oproep. U wordt uitgenodigd om in het museum een kerstboom neer te zetten.

Workshop hout in De Zes Molens

Marjan den Toom geeft dinsdag 28 november in locatie De Zes Molens in Hoornaar een workshop hout. "Tijdens de workshop maakt u dienbladen van steigerhout en boomhangers voor de kerst.

Sinterklaasfeest bij locatie De Lange Wei

Zaterdag 25 november is er feest in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. Vanaf 10.00 uur komt Sinterklaas, om alle kinderen, groot en klein, te verblijden. "Dit vieren wij met een markt op de parkeerplaats aan de Wilhelminalaan, waar ook diverse kinderen optreden.

Bingomiddagen in locaties van De Lange Wei

De Lange Wei houdt twee bingomiddagen in oktober. De eerste bingomiddag is op dinsdagmiddag 28 november in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. De tweede bingomiddag is op woensdagmiddag 29 november in locatie De Zes Molens in Hoornaar. De bingo start beide middagen om 14.30 uur.

De Lange Wei behaalt vier sterren

Wederom heeft De Lange Wei vier sterren behaald voor Gastvrijheidszorg met Sterren 2017. De medewerkers van De Lange Wei krijgen complimenten voor hun openheid, flexibiliteit en enthousiasme resulterend in een score van maar liefst 82 procent.

Kink in de Kabel Drechtsteden

Kort voor dat Hardinxveld-Giessendam op 1 januari 2018 officieel tot de gemeenschappelijke regeling Drechtsteden gaat toetreden blijkt er een kink in de kabel.

Seniorenrestaurant De Lange Wei

Neem donderdag 30 november om 12.15 uur weer deel aan het seniorenrestaurant van De Lange Wei in het woonzorgcomplex in Boven-Hardinxveld. U kunt zich tot en met maandag 27 november aanmelden bij en uw menukeuze doorgeven aan de receptie of door te bellen naar 0184-678000.

ChristenUnie kiest voor Jan Nederveen en jong talent.

De leden van de ChristenUnie afdeling Hardinxveld-Giessendam hebben op haar ledenvergadering van 15 november jl. Jan Nederveen(53) opnieuw gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Pagina's