Lezersnieuws

Speel-In medewerkers gezocht

De Speel-In is een kindervakantiespektakel aan het eind van de zomervakantie. Elke dag komen er zo’n 800 a 900 kinderen om te spelen en creatief bezig te zijn. Om dit mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar diverse vrijwilligers voor in de hoeken.

Bij HSV De Alver supervangst van Jan de Goei met bijna 30 kilo vis.

HSV De Alver leden visten op drie verschillende locaties.     De bootcompetitie visten nabij Rozing. Elf leden waren aanwezig om een gooi naar de winst te doen.

Weer prima toeven op Voorjaarsmarkt De Zes Molens!

Nu de lente goed op gang is gekomen was het de hoogste tijd voor de traditionele Voorjaarsmarkt die De Zes Molens, het woonzorgcentrum van De Lange Wei in Hoornaar, elk jaar in mei op poten zet.

Joël Nederveen 8e bij Districtskampioenschap Zuid-Holland

Maandag 2e pinksterdag staat voor de nieuwelingen en junioren van de wielerclubs uit de regio voor het districtskampioenschap. Aan de start bij de nieuwelingen stonden o.a. 4 Jan van Arkel renners.

Afscheid van Joop van Breenen, Jeannette van de Geer en mw Kruis bij Stichting Reanimatie Alblasserwaard

Op 14 mei hebben we op feestelijke wijze afscheid genomen van Joop van Breenen, algemeen bestuurslid, Jeannette van de Geer, voorzitter en Mw. Kruis, organisator van reanimatiecursussen in Gorinchem.

Inschrijving deelname Halfdeurseel gestart.

Iedere laatste zaterdag van het jaar  wordt er in Boven-Hardinxveld de Halfdeurseel gehouden. De bewoners verkopen al heel wat jaren op rij hun tweedehands spulletjes vanuit hun eigen tuin of erf. Ook dit jaar zal dit op 30 juni worden gehouden.

OKK kleuters gaan gymmen voor diploma.

Zaterdag 26 mei gymmen de kleuters van OKK die sporten in het Dok en in de OKK zaal aan de Rijnstraat voor het beweegdiploma van Nijntje. Aanvang is 13.30 in de bovenzaal en als alle kinderen hebben laten zien dan ze kunnen zwaaien, rollen, hinkelen enz.

Nog volop spanning bij Denk en Zet.

Met nog maar 2 ronden te gaan in de onderlinge competitie is nog niet duidelijk wie zich binnenkort kampioen mag noemen. De grootste kanshebber op de begeerde damtitel blijft Wim Kalis, die op de clubavond Eef Stam tegenover zich kreeg.

Kinderen van basisschool Giessen-Oudekerk lopen mee met de Avond4daagse!

De kinderen van Basisschool Giessen-Oudekerk hebben meegelopen met de avond4daagse van Giessenlanden. Elke avond werd er 5 kilometer gelopen onder begeleiding. Wat een geweldige prestatie van deze kanjers!

Snoepen Voor Het Goede Doel

GIESSENBURG – Muziekvereniging Da Capo houdt zaterdag 26 mei haar jaarlijkse verkoopactie. De opbrengst zorgt voor een financiële impuls om als vereniging te kunnen functioneren.

Pagina's