Lokaal lezersnieuws

Inzamelactie voor de VOEDSELBANK

Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen; niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.

Eerste avond SGP-Jongeren Merwestreek een succes!

Door: Christian Hovestadt secretaris SGPJ Merwestreek

17 november 2017

Afgelopen vrijdag hield SGP-Jongeren Merwestreek haar allereerste avond, met als thema: Wat doe jij?! Dit thema spitste zich toe op de centrale vraag: Wat doe jij/u voor de samenleving?

Hoog bezoek in de Buitenhof

Op zaterdag 18 november is de wens voor Marieke in vervulling gegaan.

Marieke kijkt altijd met zeer veel plezier naar Nederland Zingt.

Als commissie hebben we daarom onze uiterste best gedaan om ds. Arie van der Veer naar Hardinxveld te krijgen. Dit was geen eenvoudige opgave.

Leef je uit met schrijven

Creatieve schrijfworkshop

REGIO/BLESKENSGRAAF-Vrijdag 24 november is de Schrijfherberg weer open. "Aan de hand van creatieve schrijfopdrachten zetten we onze gedachten op papier en dat geeft verrassende resultaten", vertelt Ditty van Drenth.

Zing mee in het kinderkoor bij de Matthäus Passion

COV Laudate in Hardinxveld-Giessendam zet in samenwerking met de Ichthusschool en de Rehobothschool in deze plaats een jeugd Matthäus-project op.

Te koop: Tweedehands boeken

Het tweedehandsboekwinkeltje naast "De Rank", Dorpsstraat 55 in Giessenburg, is zaterdag 2 december a.s. extra open van 10.30 -15.30 uur.

Belangstellenden zijn ook iedere vrijdag welkom van 13.00 - 20.00 uur om tussen de tweedehands boeken te snuffelen.

Winnaars kleurwedstrijd v.v. Vogelvreugd

Vorige week organiseerde vogelvereniging Vogelvreugd uit Hardinxveld-Giessendam een prachtige vogelshow.

Tijdens de vogelshow konden kleurplaten worden ingeleverd.

De 1e prijs is gewonnen door Nicky Aantjes

De 2e prijs is gewonnen door Morris Rietveld

Sint afgemeerd bij de Snaters

Een primeur vrijdagmiddag op de peuterspeelzaal!! De Sinten en Pieten zijn al aangekomen met de stoomboot. Met de aankomst van de Goedheiligman in het vooruitzicht werden de Sint materialen tevoorschijn gehaald. Wat een plezier hadden de peuters daarmee bij de Snaters.

Jubilarissen bij Brandweer Hardinxveld-Giessendam

Tijdens de jaarlijkse korpsavond zijn vrijdag negen brandweerlieden van de vrijwillige brandweer in Hardinxveld-Giessendam onderscheiden met de vrijwilligersmedaille.

Workshop hout in De Zes Molens

Marjan den Toom geeft dinsdag 28 november in locatie De Zes Molens in Hoornaar een workshop hout. "Tijdens de workshop maakt u dienbladen van steigerhout en boomhangers voor de kerst.

Pagina's