Sport lezersnieuws

Kroonschijf Denk en Zet knoeiend naar nacompetitie

H'VELD-G'DAM – Zelden hebben de dammers van Kroonschijf Denk en Zet zo zitten knoeien als zaterdag tegen HDC Haarlem. Op eigen bodem werden zij met maar liefst 13-7 afgedroogd.

HKC E5 zaalkampioen

Met de spontaan voor deze wedstrijd gemaakt yell “citroen citroen citroen we worden kampioen” werd het zelfvertrouwen voorafgaande aan de wedstrijd opgepept en heeft HKC E5 in de voorlaatste wedstrijd van het zaalseizoen het kampioenschap veilig gesteld.

Vriendenscaahr D1 in de finale van de Zuid Holland Korfbal Cup

De D1 van Vriendenschaar staat a.s. dinsdag 20 februari, in de finale van de Zuid Holland Korfbal Cup. Het begon allemaal met een spetterende overwinning op Triade van 31-2. Daarna werdt er gewonnen van Albatros na verlenging, KCC, Merwede en KOAG.

Nieuwe zelfverdedigings Instructeurs bij Tsunami

 Budokai Tsunami heeft er weer nieuwe Instructeurs in weerbaarheid en zelfverdediging bij , Na 6 maanden mochten de 8 cursisten het certificaat A of B in ontvangst nemen .  Zelfverdediging en Weerbaarheid is tegenwoordig geen overbodige luxe , daarom is Budokai Tsunami begonnen op de vr

Fit de zomer in, Bootcamp of BBB!

Sport u liever binnen of buiten? Bij OKK kan het allebei. Nieuw op maandagavond is een bootcamptraining  onder leidng van Cornell Roverts.

Jongste basketballertjes River Trotters spelen oefen wedstrijd

De jongste basketballertjes (7 jaar) van basketball vereniging River Trotters mochten afgelopen zaterdag ook hun kunsten laten zien in een oefenwedstrijd tegen F.F.F uit hendrik ido ambacht.

HKC D1 eerste zaalkampioen

De D1 van HKC mag zich, na de winst met 11-4 op Albatros, de eerste kampioen van dit zaalseizoen noemen. Alle wedstrijden werden ruim gewonnen maar toch kreeg de D1 het voor elkaar om iedere week weer gemotiveerd in het veld te staan.

Enorme opkomst Syntess Software Cup Schoolschaaktoernooi

Woensdagmiddag 7 februari streden meer dan 130 lagere school kids om de Syntess Software Cup. Dit schoolschaaktoernooi werd georganiseerd door Schaakclub Giessen en Linge en vond plaats in De Til te Giessenburg. De kinderen streden in teams van 4 medescholieren tegen andere schoolteams.

Inloopavond(en) BC Network

Inloopavonden BC Network

Geen puf meer 's avonds maar toch nieuwe energie opdoen. Kom dan eens langs op ??n of beide inloopavonden van BC Network woensdag 14 en 21 februari van 20.00 uur 23.00 uur in sporthal De Wielewaal.

Goud voor Mirjam de Ruiter op de districtswedstrijd in Hellevoetsluis

Zaterdag 3 februari was voor de meeste selectie meiden van OKK Hardinxveld weer de eerste KNGU wedstrijd van het seizoen. De dag werd geopend door de instappers Lize van Wijngaarden en Sharon van Noordenne. Voor hen was het de eerste echte landelijke wedstrijd.

Pagina's