Sport lezersnieuws

Free run competitie OKK was weer een

Afgelopen zaterdag was bij gymnastiekvereniging OKK hardinxveld de Free run competitie. Tijdens deze wedstrijd konden de free runners binnen een minuut zoveel mogelijk trucs laten zien op een zelf te bepalen parcours.

Bij HSV De Alver winst voor Teus de Ruiter

De 17 leden van HSV De Alver hadden zich verzameld bij Klop om in de Merwede te vissen. Dit was de eerste van een serie van drie kerstwedstrijden.

Alles kwam voorbij regen, harde wind en soms een paar zonnestralen alleen de vis liet het bij velen afweten.

River Trotters MSE1 rekent af met Blauw-Wit

Na twee overwinningen op rij in de 1e Divisie A mag de Hoek & Blok formatie op zaterdagavond 18 November aantreden tegen Blauw-wit uit Roosendaal. Na eerdere ontmoetingen in het bekertoernooi, een bekende tegenstander voor de Hardinxveldse mannen.

Vriendenschaar in mineur

Ook in de 2e wedstrijd van de zaalcompetitie is Vriendenschaar er niet in geslaagd om te winnen.

Boutdraaidag bij HKC

In navolging op de ouderwets gezellige bazar's uit vroeger tijden gaat HKC op 9 december in de HKC kantine een boutdraaidag organiseren. Aanvang 15.00 uur en we spelen in totaal 50 ronden.

Ledenvergadering IJsclub Sint Moritz

IJsclub Sint Moritz opent vrijdag 24 november het winterseizoen 2017-2018 traditioneel met de jaarlijkse ledenvergadering in café-restaurant 'Olt-Ghiessen' aan de Oudkerkseweg in Giessen-Oudekerk.

Jaarvergadering Hardinxveld-Giessendamse IJsclub

Op donderdag 30 november as. houdt de Hardinxveld-Giessendamse IJsclub haar jaarvergadering.

Alle leden zijn van harte welkom om 20:00 uur in het IJslubgebouw aan de Parallelweg 30.

Zure start zaalcompetitie voor Vriendenschaar

De eerste zaalcompetitiewedstrijd is Vriendenschaar slecht begonnen. Het werd in Wielewaal 24-27 tegen Fortis 1.

Kroonschijf Denk en Zet blijft winnen

De dammers van Kroonschijf Denk en Zet hebben ook hun vierde wedstrijd in de nationale competitie in winst omgezet. Deze keer was Stigt Thans uit Schiedam het haasje. Met een 13-7 nederlaag werden zij naar huis gestuurd.

Sterke start HKC in zaal

Voor HKC startte het zaalseizoen in Eindhoven tegen oude bekende Rust Roest, een ploeg die men al een aantal jaren in competitieverband niet meer was tegengekomen. HKC maakte ook bij haar debuut in de Overgangsklasse in de zaal een prima indruk en was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij.

Pagina's