Sport lezersnieuws

Team Blokland Bouwpartners neemt deel aan de Alpe d’HuZes

Bijna een jaar geleden ontstond bij Blokland Bouwpartners het idee met een groot deel van de collega’s deel te nemen aan de Alpe d’HuZes in 2018. Inmiddels is het bijna zover en zijn we trots op onze voorbereiding.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Afscheid directeur Servanda

Mevrouw Susanna Kos neemt binnenkort afscheid van Servanda, Stichting Welzijn Hardinxveld-Giessendam.

Vanaf 2014 heeft zij leiding gegeven aan deze jonge organisatie en die ontwikkeld tot een professionele dienstverlener aan (kwetsbare) inwoners van de gemeente.

Bij HSV De Alver supervangst van Jan de Goei met bijna 30 kilo vis.

HSV De Alver leden visten op drie verschillende locaties.     De bootcompetitie visten nabij Rozing. Elf leden waren aanwezig om een gooi naar de winst te doen.

Joël Nederveen 8e bij Districtskampioenschap Zuid-Holland

Maandag 2e pinksterdag staat voor de nieuwelingen en junioren van de wielerclubs uit de regio voor het districtskampioenschap. Aan de start bij de nieuwelingen stonden o.a. 4 Jan van Arkel renners.

OKK kleuters gaan gymmen voor diploma.

Zaterdag 26 mei gymmen de kleuters van OKK die sporten in het Dok en in de OKK zaal aan de Rijnstraat voor het beweegdiploma van Nijntje. Aanvang is 13.30 in de bovenzaal en als alle kinderen hebben laten zien dan ze kunnen zwaaien, rollen, hinkelen enz.

Nog volop spanning bij Denk en Zet.

Met nog maar 2 ronden te gaan in de onderlinge competitie is nog niet duidelijk wie zich binnenkort kampioen mag noemen. De grootste kanshebber op de begeerde damtitel blijft Wim Kalis, die op de clubavond Eef Stam tegenover zich kreeg.

HKC A1 pakt kampioenschap op het veld

Na het kampioenschap in de zaal, heeft A1 nu ook het kampioenschap op het veld binnen. Eigenlijk kon de fles champagne al op 28 april ontkurkt worden. A1 won toen uit bij GKV en hoorde na afloop van de wedstrijd dat concurrent DKB verloren had.

51e Schoolkorfbaltoernooi bij HKC

Op 23 mei a.s. organiseert HKC voor de 51e keer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi in samenwerking met Vriendenschaar en gesponsord door Rabobank Merwestroom.

Pagina's