• De Roode Schuur/SomethingEls/November 2009

    Hans Morren
  • De Roode Schuur/SomethingEls/Oktober 2009

    Hans Morren

BDU-lezersactie: Maak kans op een gratis arrangement voor 2 personen bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur

NIJKERK Overnachting in een Luxe Suite inclusief ontbijt

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk**** ademt de sfeer van een echte schuur maar dan met een moderne en eigentijdse uitstraling. De Luxe suites zijn hip ingericht met drie verschillende interieurstijlen: 'Klaproos', 'Schaap' en 'Schilder'. De Luxe Suites zijn voorzien van een eigen buitenterras.

Naast het hotel is op de locatie van Hotel & Gasterij ook Restaurant Meadows te vinden. Restaurant Meadows serveert streek- en seizoensgebonden gerechten met gebruik van biologische producten. Het restaurant hanteert een wijnconcept, op de dinerkaart staat aangeven welke wijn er het beste bij smaakt.

Voor meer informatie; Hotel & Gasterij De Roode Schuur, Oude Barneveldseweg 98, Nijkerk, telefoon 033 246 16 02 , info@deroodeschuur.nl of www.deroodeschuur.nl

*Arrangement bestaat uit één kamerovernachting en eenmaal ontbijt voor twee personen. Boekingen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

BDU-lezersactie: Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDUmedia-titels worden 5 keer een overnachting in luxe suite inclusief ontbijt voor 2 personen verloot. 

Stap 1:

Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op GRATIS overnachting >>

De winnaars worden maandag 17 augustus 2015 getrokken. Deze winnaars krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op het arrangement.