Leerkracht en pedagogisch medewerkers bij het nieuwe logo van peutergroep De Matrozen.
Leerkracht en pedagogisch medewerkers bij het nieuwe logo van peutergroep De Matrozen. G. van der Hel

Feestelijke opening nieuwe peutergroep de Matrozen in Hardinxveld-Giessendam

26 maart 2024 om 08:35 Onderwijs

HARDINXVELD-GIESSENDAM Peutergroep De Matrozen is vrrijdag feestelijk geopend met de onthulling van het bijpassende nieuwe logo.  De Matrozengroep is een onderdeel van Stichting Peuterspeelzalen Hardinxveld-Giessendam en de derde peutergroep naast De Snaters en De Ukkepuk (Boven-Hardinxveld).  

In nauwe samenwerking tussen de peuteropvang en het onderwijs wordt spelen met een verrijkend aanbod gegeven in aanloop naar de basisschool. De peuter, die bij De Matrozen vanaf drie jaar welkom is, wordt voorbereid op het reilen en zeilen naar groep 1. De juf en pedagogisch medewerker stemmen het aanbod voor de groep af, zodat er een doorgaande lijn ontstaat in de ontwikkeling van peuter naar kleuter. 

De uitdagende speel-leeromgeving is alle ochtenden per week geopend van 8.30 tot 11.45 uur op Pietersweer 32 in het lokaal naast De Snaters. Wie ‘aan boord’ wil kijken, de loopplank ligt altijd uit. Neem contact op met snaters@peuteropvanghg.nl  voor het maken van een afspraak of kijk voor meer informatie op www.peuteropvanghg.nl

advertentie
advertentie