Nieuw elan voor bakkerszaak

Advertorial

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op dezelfde plaats, maar toch helemaal anders. Bakkerij Klootwijk heeft in de afgelopen weken een metamorfose ondergaan én nieuwe buurman gekregen in de persoon van Berry Bresser, eigenaar van De Bourgondiër. ,,Door de wand die de bakkerszaak van de delicatessenzaak scheidt, oogt de ruimte een stuk knusser. Vanaf komende vrijdag is het mogelijk om bij Bakkerij Klootwijk een kopje koffie, thee of chocolademelk te combineren met iets lekkers uit de vitrines.

Uiteraard is Wim Bellaard best trots op zijn winkel, die een warmere uitstraling heeft gekregen. Qua assortiment is er niets veranderd. ,,We verkopen nog steeds het vertrouwde Klootwijk broodassortiment, waarvan een deel in de zaak vers wordt afgebakken", vertelt hij. ,,Erg gewild zijn de afbakbroden Stoer donker, Rotterdams zonnepit en Rotterdams maïs. Verschillende soorten bake off artikelen als saucijzenbroodjes, appelflappen en onze populaire kaasstengels zijn dagelijks vers in de winkel verkrijgbaar."

HAZELVELDJES Wim heeft na de verbouwing de beschikking over een open werkruimte en een flinke dosis daglicht. Dit houdt in dat de klanten hem aan het werk kunnen zien. De reacties hierop zijn bijzonder enthousiast. Deze ochtend is hij bezig met het vervaardigen van zijn specialiteit, overheerlijke hazelnoot slagroom gebakjes. ,,Ze heten sinds kort Hazelveldjes", legt hij uit. ,,Bij een winactie, die wij op onze Facebookpagina hadden uitgeschreven, kwam deze naam als leukste uit de bus. De bedenker is inmiddels verrast met een overheerlijke hazelnoottaart."

,,Graag wil ik de aandacht vestigen op ons paasassortiment", laat Wim weten. ,,Onze paasstollen, paasstaven, paastimpen en tulbanden maken het paasontbijt extra feestelijk. Daarnaast verkopen wij voor bij de thee of de koffie overheerlijke gevulde paasbonbons."

Het is al weer bijna twee jaar geleden dat het echtpaar Wim samen met zijn echtgenote Connie franchiser werd van Bakker Klootwijk in de Dirk van den Broek vestiging in Den Bogerd. ,,We hebben het nog steeds uitstekend naar ons zin en zijn blij met onze vele trouwe klanten", vertelt Wim. ,,We hebben indertijd voor een winkel in Hardinxveld-Giessendam gekozen omdat de  manier waarop de mensen hier in het leven staan heel goed aansluit bij onze levensbeschouwing. Terugkijkend kan ik zeggen dat het een uitstekende beslissing is geweest.Graag wil ik onze medewerkers bedanken voor hun inzet in de afgelopen twee jaar. Ook tijdens de verbouwing hebben zij de handen flink uit de mouwen gestoken. Het is fijn dat we een team hebben, waar we altijd op kunnen rekenen. Voor onze weekaanbiedingen en onze laatste nieuwtjes verwijs ik graag naar onze Facebookpagina:

www.facebook.com/klootwijkhardinxveld

."

De winkel is telefonisch bereikbaar via 0184-617345.