• Edwin Nieuwenhuis
  • Edwin Nieuwenhuis

BDU-Lezersactie: maak kans op gratis VIP-kaarten voor de Hankook Finaleraces op TT Circuit Assen

ASSEN Spanning ten top bij de Hankook-Finaleraces op TT-circuit Assen, waar het autoraceseizoen op 21 en 22 oktober op spectaculaire wijze wordt afgesloten. Na races in Duitsland, Oostenrijk, België en Engeland keren de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge weer terug in Nederland. Het TT-Circuit van Assen is het decor voor de grote ontknoping: wie worden de nieuwe kampioenen van 2017?

Als VIP gast naar de Hankook- Finaleraces? Dat kan nu door in te schrijven voor de BDU e-mailnieuwsbrief en kans te maken op 5 x 2 VIP-kaarten voor de Hankook-Finaleraces.

VIP-ARRENGEMENT

Wat houdt een VIP arrangement in? De Supercar Challenge beschikt over een eigen VIP-hospitalitytent die op de paddock staat tussen de andere raceteams. Gasten worden hier ontvangen vanaf 09.30 uur door de gastvrouw en er staat koffie/thee en iets lekkers klaar. Rond de middag wordt er een uitgebreid buffet geserveerd en de bar is de gehele dag open. VIP´s kunnen zich aanmelden voor een rondleiding langs de teams en over het circuit, waar tevens meer uitleg wordt gegeven over de raceklasse en de racewagens en ze kunnen deelnemen aan de gridwalk. Dat houdt in dat men op de startgrid foto's kant maken van de wagens.

Wie de VIP-tickets wint, ontvangt twee toegangsbewijzen voor de gehele paddock, twee VIP-pasjes die toegang geven tot de VIP-hospitalitytent van de Supercar Challenge en een VIP-parkeerkaart.

Wie niet eint en toch de Hankook-Finaleraces wil bezoeken, kan een kaartje kopen via de website www.finaleraces.nl Hier is ook het programma van de dag en verdere informatie rondom de Formido Finaleraces te vinden.

BDU-LEZERSACTIE

Deze lezersactie loopt tot maandag 16 oktober 2017. BDUmedia verloot 5 x 2 GRATIS VIP-kaarten voor de Hankook Finaleracesn onder haar nieuwsbriefabonnees. Volg om hiervoor in aanmerking te komen de stappen 1 en 2.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op 2 gratis VIP-kaarten >>>

De winnaars worden maandag 16 oktober 2017 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op 2 gratis VIP-kaarten.

SPANNING TEN TOP BIJ HANKOOK-FINALERACES

Na races in Duitsland, Oostenrijk en België en Engeland keren de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge weer terug in Nederland. Het TT-Circuit van Assen is het decor voor de grote ontknoping: wie worden de nieuwe kampioenen van 2017?

Naast deze twee, van oorsprong Nederlandse raceklassen, worden ook de kampioenschappen beslist in het Benelux TCR toerwagen kampioenschap en het Internationale SMP Formule 4 Championship.

Het programma garandeert een mooie mix van races zoals de Formule 4 wagens vol met zeer jonge talenten zoals de 18-jarige Nederlander Bent Viscaal en de 16-jarige Deense aanvoerder in het kampioenschap Christiaan Lundgaard.

In de GT & Prototype Challenge powered by Hankook komen de snelste GT's in actie met motoren tot 700PK gecombineerd met de Le Mans achtige Prototypes zoals de Ligier LMP3 en de lichtere maar niet minder spectaculaire Praga's. Deze wagens rijden razendsnelle rondetijden en zijn een lust voor het oog.

In de Supercar Challenge powered by Hankook vinden we een vol veld met Porsche Cup GT's, BMW Silhouetten en toerwagens voor een semi-endurance race over 60 minuten met een verplichte pitstop. De races van de Supercar Challenge staan altijd bomvol spanning, met veel deur aan deur gevechten tot gevolg. Met de beslissing van het kampioenschap voor de deur wordt vuurwerk verwacht!

Begin 2015 werd het nieuwe Internationale TCR kampioenschap geïntroduceerd als tegenhanger van het WTCC. In het TCR Benelux zijn nu al meerdere merken actief via verschillende teams uit België en Nederland. Zo zijn er de VW Golf, Audi SR3, Seat Leon, Honda Civic en Peugot 308, allen voorzien van een 1.6 turbo motor en voorwiel aandrijving. Regelmatig staan in dit kampioenschap bekende namen zoals Tom Coronel aan de start. Het TCR toerwagen kampioenschap rijdt op zondag de laatste 4 sprintraces over telkens 20 minuten met een staande start, spektakel verzekerd dus!

Het SMP F4 NEZ Championship is dé opstartklasse voor jong racetalent vanuit de karting. Jongens en meisjes mogen vanaf 15 jaar al deelnemen aan deze klasse die ondersteund wordt door de FIA. Deze jonge nog onbevangen coureurs maken er altijd een waar schouwspel van op de baan. En wie weet rijdt de nieuwe Max Verstappen wel in dit veld rond! De F4 rijdt tijdens de Finaleraces drie races, waarvan één op zaterdag en twee op zondag.

Een bezoek aan de paddock, het binnen terrein van het circuit, is zeker de moeite waard. Alle teams houden ´open huis´ en ook voor de kleinste bezoekers zijn er tal van activiteiten waaraan gratis gebruik gemaakt kan worden.

Voor alle raceklassen is dit bovendien dé afsluiting van het seizoen waar de kampioenen bekend zullen worden. Dit maakt de HANKOOK-Finaleraces een schitterend familie evenement voor jong en oud! Kom dus ook een kijkje nemen op TT-circuit Assen in het weekend van 21 en 22 oktober 2017.