• Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Lokaal voor allemaal

Zo, de 2e kamer verkiezingen hebben we ook weer gehad. En wat was de boodschap van al die 24 partijen waar wij in Hardinxveld op hebben gestemd? Alle lijsttrekkers willen premier worden, gevechten tussen links en rechts, zorg en premies, geloof en leven, groen en rood, twitteren en regeren, pensioen en werk, vluchtelingen en onszelf, overtuiging en protest. Ging het eigenlijk over u, is er wel naar ú geluisterd?

Er zitten straks 13 partijen in de 2e kamer en een paar daarvan gaan regeren. Zo krijg je dus een regering waarvan u maar moet afwachten wat er van uw stem terecht komt. Dan hoort u 4 jaar niets meer en u ziet ze ook niet meer, ze komen zelfs niet naar Hardinxveld om u te bedanken, men weet niet eens waar ons mooie dorp ligt. Dan zien ze ineens dat niemand wat om politiek geeft en vindt men code oranje uit … hun raadsleden moeten dan de vuile was opknappen.

Geef mij maar code T@B, wij staan op de markten, zijn altijd bereikbaar, luisteren naar iedereen en naar wat er leeft, het hele jaar door. Wij eisen geen stemplicht of hoe u moet leven zoals sommige partijen, dat bepaalt u zelf. Wij roepen niet zoals de VVD dat er risico's zijn zonder ze te benoemen. Wij roepen niet zoals het CDA dat we goed rentmeester zijn en er niet naar handelen. Wij roepen niet dat je alle cijfers in detail moet weten zoals de PvdA maar sturen op afspraken die gemaakt zijn. Wij roepen uw wensen en wij behalen uw successen zoals een zelfstandige gemeente, burgemeester, goede dienstverlening, opvang, wonen, verenigingsleven en zorg en nog veel meer. In de raad vechten wij voor u, voor iedere Hardinxvelder, voor onze leden en stemmers! Geef mij maar de T@B, niet links en niet rechts maar VOOR IEDEREEN in Hardinxveld. Lokaal voor allemaal!

Robert Philippo, Raadslid T@B