• Katy van Houwelingen

Voor u: de BESTE wensen!

De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen heeft het druk met zijn of haar bezigheden. Weken van voorbereiding zijn hier aan vooraf gegaan om er een mooie tijd van te maken. Maar ondanks deze dynamische periode is de maand december een verbindende maand. Warmte, vreugde en samenhorigheid met uw naasten. Met elkaar voor de openhaard, een kerstmaaltijd of een ander soort viering, de feestdagen zijn bijzonder.

De jaarwisseling staat in het teken van een frisse start met goede voornemens. Ook de T@B heeft deze goede voornemens. De T@B vindt dat het dan ook de tijd is om door te pakken. VOORUIT MET ONS DORP ! is de slogan van ons verkiezingsprogramma. Acht jaar de grootste partij van Hardinxveld-Giessendam zijn smaakt naar meer. Minder schulden, nieuwe voorzieningen en een zelfstandig dorp zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er in de afgelopen jaren gerealiseerd is. Net zoals alle jaren luisteren wij in 2018 graag weer naar u.

Onze wensen voor u zijn een klantvriendelijkere gemeente, meer ruimte voor bedrijven, zorg op maat en het allerbelangrijkste: alle goeds voor u.

Naast deze wensen wil de T@B veel meer, maar wat wilt u? De partij voor de inwoners en door de inwoners, daar maakt u ook deel van uit. Het algemene belang staat centraal. U bent van harte welkom op onze fractievergaderingen om uw mening / wensen met ons te delen. Uw mening is belangrijk...en nog belangrijker is, dat u hem laat horen. Alleen gaan we sneller, maar samen komen we verder.

Er is nog genoeg te doen, dit doen wij graag met u. Wij zoeken graag de verbinding om net als de feestdagen een warme, vreugdige en samenhorige partij te zijn. In 2018 zijn er weer nieuwe gemeenteraadsverkiezingen en hopen wij op u te kunnen rekenen.

Wij staan in ieder geval volgend jaar weer klaar voor uw belangen. Samen met u werken aan ons mooie dorp!

U ziet ons volgend jaar.

Namens de Transparante partij voor Algemeen Belang wensen wij u een fijne Kerst en een voorspoedig maar vooral een gezond 2018.

Guus van den Bosch

Raadslid T@B