Columns

Columnist:

Raadspraat

Column Raadspraat Peter aan de Wiel

Raadspraat

Mij een zorg?

Donderdag bespreken we in de gemeenteraad een tekort van 4,7 miljoen euro bij de jeugdzorg. Dat tekort moet door een aantal gemeenten worden opgehoest. Voor Hardinxveld-Giessendam betekent dit een extra betaling van bijna 324.000 euro.

Van West naar Oost

De zomervakantie is begonnen en dit jaar hebben we daar passende temperaturen bij gekregen. Vele van ons zijn inmiddels afgereisd naar landen waar het gras misschien dit jaar nu wel groener is dan hier, want veel van onze grasvelden zijn inmiddels veranderd in dorre gele vlaktes.

Columnist:

Raadspraat

Mijmeringen

De maand december ligt alweer bijna achter ons. December is de maand dat er veel cadeautjes worden uitgedeeld. Wij doen daar, op voorstel van het college, graag aan mee. De gelukkigen zijn de stelletjes die in 2018 trouwen. Trouwen wordt bijna € 150 goedkoper.

Columnist:

Raadspraat

Voor u: de BESTE wensen!

De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen heeft het druk met zijn of haar bezigheden. Weken van voorbereiding zijn hier aan vooraf gegaan om er een mooie tijd van te maken. Maar ondanks deze dynamische periode is de maand december een verbindende maand.

Columnist:

Raadspraat

Het kind

"Aan de buitenkant zie je toch niets."; " Het is een modeterm!"; "Ach joh, elk kind heeft wel eens wat."

Columnist:

Raadspraat

Oh, kwam jij maar eens kijken….

December staat voor de deur. De maand van gezelligheid, cadeautjes, sinterklaasliedjes die iedereen kan dromen en even rust. Voor de Partij van de Arbeid een spannende maand waarin duidelijk zal worden of de PvdA lokaal definitief niet mee blijkt te kunnen doen.

Pagina's