Columns

Columnist:

Raadspraat

Hardinxveld-Giessendam bouwt

Een huis hoort bij de primaire levensbehoeften van de mens. Wat een luxe mogen wij hier hebben. Onlangs was ik ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk in Londen en zag ik mensen die, te midden van de wolkenkrabbers, leven in een tentje onder de brug.

Columnist:

Raadspraat

Bestemmingsplannen

Raadspraat

Bestemmingsplannen

Door Hardinxveld-Giessendam wordt een aantal bestemmingsplannen uitgewerkt, waarvan enkele vrij grote. Middenwetering lijkt het eenvoudigst, terwijl daarbij Nieuweweg-noord wordt ontlast, waarbij de ijsclub een mooie buffer is.

Columnist:

Raadspraat

Kopzorgen

Vorige week kwam in het nieuws dat er geld beschikbaar was gesteld om ambtenaren te helpen om de overheidstaal die ze gebruiken, begrijpelijker te maken. De Direct Duidelijk Brigade gaat daarbij helpen.

Columnist:

Raadspraat

Sporten

September is de maand waarin alles weer wordt opgestart, ik begin weer met sporten. Na een periode van rust in de zomer, waarin je vaak wat meer tijd hebt om te genieten van lekker eten en drinken, is niets zo heerlijk om weer te gaan volleyballen.

Columnist:

Raadspraat

Voorbeeldfunctie

Afgelopen zomer kregen wij bezoek op de camping van vrienden uit ons dorp. Genietend van het mooie weer, wisselden de vrouwen nieuwtjes uit en wij als mannen hadden zo onze eigen gesprekken. Zo gaan die dingen in het leven.

Columnist:

Raadspraat

De zomer voorbij!

De vakanties zitten er voor veel van onze inwoners weer op. De scholen zijn weer begonnen en we gaan weer aan het werk. Het startsein voor deel 2 van 2019 is gegeven. De oplettende inwoner ziet ieder jaar weer spandoeken hangen met de tekst " De scholen zijn weer begonnen".

Pagina's