Columns

Columnist:

Raadspraat

Zorg over zorgkosten

Het gaat goed met ons land en met ons dorp. De economie trekt aan, we kunnen weer meer geld uitgeven. De reisbureaus maken overuren, de wegen zijn weer overvol en in het openbaar vervoer word je liggend van A naar B gebracht. Het kan allemaal niet op.

Columnist:

Raadspraat

Iedereen telt mee!

In mijn dagelijks werk mag ik mij bezig houden met het opleiden van technisch personeel voor een landelijk erkend diploma.

Columnist:

Raadspraat

Toerisme in Hardinxveld-Giessendam?

Als liefhebber van de natuur wandel ik regelmatig met mijn vrouw door ons dorp. Wij kunnen genieten van het prachtige Pelgrimspad dat loopt van de spoorwegovergang bij het station tot aan de Neerpolderseweg. Een weldadige rust en een prachtig gebied met uitzicht op de Giessen.

Columnist:

Raadspraat

Duurzaamheid

Het is al weer een jaar geleden dat er verkiezingen voor de gemeenteraad zijn geweest. Voor het CDA is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Het is van belang dat wij als goed rentmeester, beheerder, met onze aarde omgaan en doorgeven aan onze kinderen.

Columnist:

Raadspraat

Klimaatverkiezingen

Met een landelijke opkomst van 56,1 % stonden de provinciale verkiezingen weer eens vol in de belangstelling. Weliswaar gekaapt door landelijke politici, met strijd om de verhoudingen in de Eerste Kamer, maar ook deels onder invloed van de klimaatdoelen.

Columnist:

Raadspraat

Kinderpardon?

Raadspraat

Kinderpardon?

Landelijk heeft het CDA een draai gemaakt over het kinderpardon. Eerst lange tijd tegen en nu is de Tweede Kamerfractie om.

Pagina's