Columns

Columnist:

Raadspraat

Mijmeringen

De maand december ligt alweer bijna achter ons. December is de maand dat er veel cadeautjes worden uitgedeeld. Wij doen daar, op voorstel van het college, graag aan mee. De gelukkigen zijn de stelletjes die in 2018 trouwen. Trouwen wordt bijna € 150 goedkoper.

Columnist:

Raadspraat

Voor u: de BESTE wensen!

De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen heeft het druk met zijn of haar bezigheden. Weken van voorbereiding zijn hier aan vooraf gegaan om er een mooie tijd van te maken. Maar ondanks deze dynamische periode is de maand december een verbindende maand.

Columnist:

Raadspraat

Het kind

"Aan de buitenkant zie je toch niets."; " Het is een modeterm!"; "Ach joh, elk kind heeft wel eens wat."

Columnist:

Raadspraat

Oh, kwam jij maar eens kijken….

December staat voor de deur. De maand van gezelligheid, cadeautjes, sinterklaasliedjes die iedereen kan dromen en even rust. Voor de Partij van de Arbeid een spannende maand waarin duidelijk zal worden of de PvdA lokaal definitief niet mee blijkt te kunnen doen.

Columnist:

Raadspraat

Nieuwkomers welkom?!

Ik ben opgegroeid toen de eerste arbeidsmigranten in ons land verschenen. Zij kwamen veelal om hun geluk te beproeven op uitnodiging van ons Nederlanders om werk te doen waar wij weinig zin in hadden.

Columnist:

Raadspraat

RaadspraatHoe kies jij?

21 maart 2018 mogen we weer gaan stemmen voor de gemeenteraad. Als lokale politieke partijen zijn we ons allemaal weer aan het voorbereiden. Er wordt hard geschreven aan folders met verkiezingsbeloften. En dan start straks de campagne. Of is die al begonnen?

Columnist:

Raadspraat

Even wachten….. Basta!

Afgelopen 28 september, heeft uw gemeenteraad een gesprek gevoerd met Commisaris van de Koning van Zuid-Holland Jaap Smit. Daarbij hebben wij op de volgende wijze de dagelijkse fileproblematiek op de A15 bij hem onder de aandacht gebracht.

Columnist:

Raadspraat

Kiezen of gekozen worden?

Binnen nu en vier maanden barst het verkiezingsgeweld los. Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. U mag als inwoner van Hardinxveld-Giessendam kiezen wie de volgende vier jaar uw stem vertegenwoordigt en het dorp mag besturen.

Pagina's