• AMV-Opleidingen

    Christianne Besems

AMV-Opleidingen Organiseert Netwerk Evenement voor Mediators, Scheidingsspecialisten en Kindcoaches

24-10-2017, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 november 2017, 14:00 tot 18:00

Locatie:

Moerbei 9A, Hardinxveld-Giessendam
Gebouw Westpoort
Hardinxveld-Giessendam

Hét Netwerk Evenement met de laatste ontwikkelingen op het gebied van mediation én voor meer kennis van ondernemen. In één middag ben je helemaal up-to-date.

AMV Opleidingen organiseert op zaterdag 11 november een netwerkevenement in Hardinxveld-Giessendam. Voor alle mediators, scheidingsspecialisten en kindcoaches die zich verder willen ontwikkelen binnen het vakgebied. De middag staat in het teken van inspirerende sprekers, mini-workshops en het uitwisselen van ervaringen met andere professionals én doorverwijzende partijen.

"We merken dat veel van onze opgeleide mediators, scheidingsspecialisten en kindcoaches graag netwerken met andere collega's en mede-ondernemers. Ondernemen, verbinden en samenwerken zijn voor ons belangrijke thema's en daarom hebben we Hét Netwerk Evenement georganiseerd. Je gaat na die dag écht vol inspiratie naar huis. Want het wordt een mega inspirerend evenement met

een megawaarde" aldus Marjon de Vroomen, mede-eigenaar van AMV-Opleidingen.

Tijdens het Netwerk Evenement zullen meerdere inspirerende sprekers aan het woord komen. Ze delen hun kennis en ervaring en brengen deelnemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er zijn diverse stands en deelnemers kunnen meedoen aan een aantal mini-workshops:

Fiscale zaken rondom hypotheek en scheiding

Alimentatie rekenen op basis van netto besteedbaar inkomen

Arbeidsmediation in de praktijk

Grip op je Scheiding: de online tool voor scheidende ouders en hun mediator

Expertteam van CJG over vechtscheidingen en de functie van mediation

ADR Register: het andere register in Nederland!

Hoe kom ik aan klanten?

Onder andere Robert Tettelaar (Directeur ADR) zal komen spreken over het ADR Register en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. De middag staat in het teken van kennis en ervaring delen.

Na de workshops wordt de middag afgesloten met een hapje en een drankje, zodat de deelnemers ook vooral met elkaar in gesprek kunnen. Geef jezelf een boost en ga vol inspiratie en kennis richting 2018.