Beierse buffetavond in De Lange Wei

27-09-2016, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 27 oktober 2016, 18:00 tot 21:30

Locatie:

Rembrandthof 85, Hardinxveld-Giessendam
De Lange Wei
Hardinxveld-Giessendam

De Lange Wei houdt haar maandelijkse buffetavond in het woonzorgcomplex in Boven-Hardinxveld op donderdag 27 oktober. Deze editie staat de buffetavond in het teken van de Duitse deelstaat Beieren: de Beierse keuken en hartelijke gastvrijheid. "Wij nodigen een ieder uit zich in te schrijven voor dit gezellige avondje uit. In ons restaurant is deze avond plaats voor 70 gasten. Onze gasten zijn vanaf 17.30 uur welkom. Het buffet openen wij om 18.00 uur. U kunt aan deze buffetavond deelnemen voor slechts € 19,25 per persoon, inclusief een drankje van het huis", aldus Mireille Gelderblom, Coördinator Activiteiten De Lange Wei. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 6 oktober inschrijven bij de receptie of door te bellen naar 0184-678000.

De buffetavond vindt 10 keer per jaar plaats in het restaurant van De Lange Wei. Tijdens deze avond wordt zowel het buffet als de inrichting van het restaurant afgestemd op het thema van die avond. Hét moment om met familie of vrienden een gezellige avond door te brengen. De Lange Wei stelt het op prijs als de gasten vooraf betalen bij de receptie. Inschrijven is verplicht.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.