• vernieuwen dak zendingsschool Brazilië

  Nanne Groot
 • Balken zijn verrot

  Nanne Groot
 • Dak is lek en verroest

  Nanne Groot
 • Uitnodiging

  Cor Barten
 • Zang- en muziekgroep Gideon

  Gasthuis te Gorinchem

BENEFIET-ZANGAVOND DOOR GIDEON VOOR OPKNAP ZENDINGSSCHOOL IN BRAZILIË

17-01-2018, 13:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 27 januari 2018, 19:30 tot 21:15

Locatie:

Kerkstraat 3C, Noordeloos
Hervormde Kerk
Noordeloos

Noordeloos - Zaterdag 27 januari 2018

Zang- en muziekgroep 'Gideon' geeft op eigen initiatief in samenwerking met Zendingsorganisatie New Tribes Mission op zaterdag 27 januari 2018 een BENEFIET (samen)zang- en muziekavond in de Hervormde Kerk te Noordeloos. Naast 'Gideon' verlenen ook Johan Barten (orgel) en Nanne Groot (appèlwoord) medewerking. De toegang is vrij.

New Tribes Mission

Tijdens de avond wordt een inzameling gehouden voor het opknappen van een schoolgebouw op de zendingsbasis Puraquequara in het Amazonegebied in Brazilië. Een project van de Nederlandse tak van New Tribes Mission (Nieuwe Stammen Zending). Het huidige dak van de school is lek, verroest en de balken zijn verrot. Door hun kinderen op deze zendingsbasis naar school te laten gaan zijn zendelingen in staat te werken onder de Amazone-indianenstammen. Het project wordt tijdens de avond kort toegelicht door Nanne Groot.

Zang- en muziekavond

Het interkerkelijke Gideon, onder leiding van Cor Barten en met momenteel 96 leden uit 5 provincies en 40 burgerlijke gemeenten, zingt al 36 jaren geestelijke liederen uit onder andere de bundels van Johannes de Heer, Glorieklokken en Opwekking. De muzikale begeleiding bestaat uit gitaren, accordeon, yukelele en mandoline. Gideon, dat jaarlijks circa 60 optredens verzorgt, wil graag mee helpen om de zendingsschool in het Amazonegebied van een nieuw dak te kunnen voorzien.

Daarom opnieuw een door hen zelf georganiseerde benefiet-zangavond. De aanvang is 19.30 uur. De kerk aan de Kerkstraat 3c gaat open om 19.00 uur en de toegang is vrij. Ieder is hartelijk welkom. Een ruime voorraad CD's van Gideon en informatie over New Tribes Mission is aanwezig.

Voor info: Zang- en muziekgroep "Gideon": tel. 0183-354149 / 06-29168208, www.zanggroepgideon.nl of c.j.barten@hccnet.nl.