Bingomiddag in restaurant van De Zes Molens

03-11-2016, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 16 november 2016, 15:00 tot 16:30

Locatie:

De zes molens 2, Hardinxveld-Giessendam
De Zes Molens
Hardinxveld-Giessendam

De Lange Wei houdt woensdagmiddag 16 november weer een bingomiddag in locatie De Zes Molens in Hoornaar. De bingo start om 15.00 uur en vindt plaats in het restaurant aan De zes molens 2. "U bent van harte uitgenodigd voor deze middag uit. De bingo vindt iedere twee weken plaats in De Zes Molens. Aan deze ongedwongen en gezellige middagen neemt een grote diversiteit aan mensen uit de omgeving deel: van jong tot oud. Nodig daarom gerust uw buren, kinderen, kleinkinderen of vrienden uit om samen met u deel te nemen", aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn. Kosten voor deelname zijn voor externen € 2,50. Tijdens de middag ontvangen alle deelnemers een kopje koffie of limonade met een koekje.

Bingoarrangement

Deze activiteit biedt De Lange Wei tevens aan als arrangement. "Voor slechts € 10,00 nuttigt u na afloop van de bingomiddag gebakken aardappelen, doperwten/wortels en viscuisine of ons frietmenu in ons restaurant. Hierbij ontvangt u één drankje. Interesse? Meld u dan aan bij Margriet Stasse of de medewerkers van het restaurant via 0184-678043."

De Zes Molens

Woonzorgcomplex De Zes Molens, gevestigd in Hoornaar, is onderdeel van zorgaanbieder De Lange Wei. De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt, zowel in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.