Bingomiddagen in locaties van De Lange Wei

05-10-2017, 16:01 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 18 oktober 2017, 15:00 tot 16:30

Locatie:

De zes molens 2, Hoornaar
De Zes Molens
Hoornaar

De Lange Wei houdt twee bingomiddagen in oktober. De eerste bingomiddag is op dinsdagmiddag 17 oktober in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. De tweede bingomiddag is op woensdagmiddag 18 oktober in locatie De Zes Molens in Hoornaar. De bingo start beide middagen om 15.00 uur. Op dinsdag 17 oktober is de bingo in restaurant De Boerse Pracht (adres: Rembrandthof 85). Op woensdag 18 oktober is de bingo in het restaurant in locatie De Zes Molens (adres: De zes molens 2). "U bent van harte uitgenodigd voor deze middagen uit. Aan deze ongedwongen en gezellige middagen neemt een grote diversiteit aan mensen uit de omgeving deel: van jong tot oud. Nodig daarom gerust uw buren, kinderen, kleinkinderen of vrienden uit om samen met u deel te nemen", aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn. Kosten voor deelname zijn voor externen € 3,00. Tijdens de middagen ontvangen alle deelnemers een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Bingoarrangement locatie De Zes Molens 18 oktober

Locatie De Zes Molens in Hoornaar biedt deze activiteit tevens aan als arrangement. "Voor slechts

€ 10,00 nuttigt u na afloop van de bingomiddag een heerlijke maaltijd in het restaurant. Hierbij ontvangt u één drankje. Interesse? U kunt zich aanmelden bij Margriet Stasse of de medewerkers van het restaurant via 0184-678043."

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 65 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.