Bingomiddagen in locaties van De Lange Wei

12-01-2018, 10:21 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 23 januari 2018, 15:00

Locatie:

Rembrandthof 85, Hardinxveld-Giessendam
De Lange Wei
Hardinxveld-Giessendam

De Lange Wei houdt twee bingomiddagen in januari. De eerste bingomiddag is op dinsdag 23 januari om 14.30 uur in locatie De Lange Wei in Boven-Hardinxveld. De tweede bingomiddag is op woensdag 24 januari om 15.00 uur in locatie De Zes Molens in Hoornaar. Op dinsdag 23 januari is de bingo in restaurant De Boerse Pracht (adres: Rembrandthof 85). Op woensdag 24 januari is de bingo in het restaurant in locatie De Zes Molens (adres: De zes molens 2). "U bent van harte uitgenodigd voor deze middagen uit. Nodig gerust uw buren, kinderen, kleinkinderen of vrienden uit om samen met u deel te nemen", aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn. Kosten voor deelname zijn voor externen € 3,00. Tijdens de middagen ontvangen alle deelnemers een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Bingoarrangement locatie De Zes Molens 24 januari

Locatie De Zes Molens in Hoornaar biedt deze activiteit tevens aan als arrangement. "Voor slechts € 11,00 nuttigt u na afloop van de bingomiddag een heerlijke maaltijd in het restaurant. Hierbij ontvangt u één drankje. Interesse? U kunt zich aanmelden bij Margriet Stasse of de medewerkers van het restaurant via 0184-678043."

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 65 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.