Collecteweek ZOA 25/31 maart Giessenburg

14-03-2018, 14:51 | Lezersnieuws | Leo Timmer

Datum:

maandag 26 maart 2018, 00:00 tot zaterdag 31 maart 2018, 00:00

Locatie:

Bogerd 36
Giessenburg
Giessenburg

De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om deze mensen (ter plaatse) te ondersteunen met noodhulp en hen te helpen een nieuwe start te maken.

Hulp ter plekke E?n van de collectanten: ?Je moet er niet aan denken dat je door een oorlog of een natuurramp alles kwijtraakt! Toch overkomt dit ieder jaar tienduizenden mensen. De medewerkers van ZOA vangen hen ter plekke of in een buurland op en helpen daar de mensen met de meest noodzakelijke goederen. Zo werkt ZOA bijvoorbeeld met kinderen die lijden onder de burgeroorlog in Jemen, jongeren die gevlucht zijn uit Eritrea en Rohinya-gezinnen in Myanmar. ZOA helpt hen met voedsel, schoon drinkwater en (tijdelijk) onderdak. Ook na een ramp blijft ZOA om te helpen totdat de mensen weer op eigen kracht verder kunnen.?

Donatie overmaken In Giessenburg wordt al vele jaren een collecte voor ZOA georganiseerd met vaak mooie opbrengsten. Met de opbrengst van de collecte kan ZOA mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. De collectanten hopen dan ook u aan de deur te ontmoeten. Heeft u geen geld in huis, of loopt u de collectant mis? Dan kunt u ook doneren door: ?ZOA? te sms?en naar 4333 (eenmalig ?1,50); een donatie over te maken met iDeal of een (eenmalige) machtiging via de website www.zoa.nl; of een gift over te maken naar bankrekeningnummer IBAN: NL02RABO 0387512012