Creatieve workshop in De Zes Molens

31-01-2018, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 13 februari 2018, 10:30

Locatie:

De zes molens 2, Hoornaar
De Zes Molens
Hoornaar

Dinsdag 13 februari houdt De Lange Wei een creatieve workshop hartjes- en sterrenhangers maken in locatie De Zes Molens in Hoornaar. "Wij heten u van 10.30 tot en met 12.00 uur welkom in ons restaurant voor deze creatieve workshop. Om deel te nemen, ontvangen wij graag uw inschrijving via de medewerkers van het restaurant of telefonisch via 0184-678043", aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn locatie De Zes Molens.

Voor deelnemers die alleen de workshop volgen, zijn de kosten € 17,50. Tijdens de workshop ontvangen de deelnemers een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarnaast is het mogelijk om in restaurant De Zes Molens na afloop van de workshop te genieten van een lunch. Kosten voor deelname aan de workshop inclusief lunch bedragen € 25,00.

De Zes Molens

Woonzorgcomplex De Zes Molens, gevestigd in Hoornaar, is onderdeel van zorgaanbieder De Lange Wei. De Lange Wei is al ruim 65 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt, zowel in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.