De Lange Wei draait film Swiebertje in De Zes Molens

18-08-2016, 08:50 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 31 augustus 2016, 15:00 tot 17:00

Locatie:

De zes molens 2, Hoornaar
De Zes Molens
Hoornaar

De Lange Wei houdt woensdagmiddag 31 augustus een filmmiddag in woonzorgcomplex De Zes Molens in Hoornaar. Inwoners uit Hoornaar en omgeving zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De film begint om 15.00 uur en vindt plaats in de dagbestedingsruimte van het woonzorgcomplex. "Woensdag 31 augustus draaien we de film Swiebertje. U bent van harte welkom deze middag deel te nemen. Met onze filmmiddag willen we ontmoetingen tussen inwoners uit de wijk bevorderen. Nodig daarom gerust uw buren, kinderen, kleinkinderen of vrienden uit om samen met u deel te nemen", aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn. Kosten voor deelname zijn voor externen € 2,50. Tijdens de middag ontvangen alle deelnemers een kopje koffie of limonade met een koekje.

Arrangement

Deze activiteit biedt De Lange Wei tevens aan als arrangement. "Voor slechts € 10,00 nuttigt u na afloop van de film Kip tandoori met sla of ons frietmenu in ons restaurant. Hierbij ontvangt u één drankje. Interesse? Meld u dan aan bij Margriet Stasse of de medewerkers van het restaurant via 0184-678043."

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.