Deel 2 dorpsfilm Hoornaar draait in De Zes Molens

24-11-2016, 11:31 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 7 december 2016, 15:00 tot 17:00

Locatie:

De zes molens 2, Hardinxveld-Giessendam
De Zes Molens
Hardinxveld-Giessendam

De Lange Wei houdt woensdagmiddag 7 december weer een filmmiddag in woonzorgcomplex De Zes Molens in Hoornaar. Deze middag draait om 15.00 uur het tweede deel van de Dorpsfilm Hoornaar in de dagbestedingsruimte. "Inwoners uit Hoornaar en omgeving zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Met onze filmmiddag willen we ontmoetingen tussen inwoners uit de wijk bevorderen. Nodig daarom gerust uw buren, kinderen, kleinkinderen of vrienden uit om samen met u deel te nemen", aldus Margriet Stasse, Coördinator Welzijn. Kosten voor deelname zijn voor externen € 2,50. Tijdens de middag ontvangen alle deelnemers een kopje koffie of limonade met een koekje.

Arrangement

Deze activiteit biedt De Lange Wei tevens aan als arrangement. "Voor slechts € 10,00 nuttigt u na afloop van de film nasi met nasivlees, satésaus, een gebakken spiegel ei en kroepoek of ons frietmenu in ons restaurant. Hierbij ontvangt u één drankje. Interesse? Meld u dan aan bij Margriet Stasse of de medewerkers van het restaurant via 0184-678043."

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.