• A.A.S. Dubbeldam Schade Deukjesdag

    Shaun Roubos

Dubbeldam Deukjesdag bij A.A.S. Dubbeldam Schade!

03-10-2017, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 7 oktober 2017, 10:00 tot 16:00

Locatie:

Rivierdijk 638, Hardinxveld-Giessendam
A.A.S. Dubbeldam Schade
Hardinxveld-Giessendam

Zaterdag 7 oktober is de laatste van een drietal deukjesdagen bij A.A.S. Dubbeldam Schade. De Dubbeldam Deukjesdag staat in het teken van Dagherstel en vindt plaats op de vestiging te Hardinxveld-Giessendam.

Na de twee succesvol verlopen deukjesdagen eind vorige maand bij A.A.S. Dubbeldam Schade Dordrecht en Papendrecht pakt ook Hardinxveld uit met actieprijzen voor herstellen van kleine deukjes en krasjes. Voor slechts €25,00 kunnen bezoekers deukjes ter grootte van een euromunt uit hun auto laten halen en worden kleine krasjes geheel gratis gepolijst.

Aanstaande zaterdag is dus de derde van een reeks deukjesdagen van Dubbeldam Schade, waar ook Peugeot en Citroën dealer Mulder haar opwachting zal maken met diverse showmodellen.

Los van het restylen van deukjes en het polijsten van krasjes zal de dag

worden aangevuld met diverse activiteiten. Zo kan men deelnemen aan een leuke prijsvraag door het schadebedrag van een auto te raden en staat er een botssimulator waar bezoekers de impact van een frontale aanrijding kunnen ervaren.

Tijdens de deukjesdag worden bezoekers voorzien van hapjes & drankjes, ontvangen ze een handige gadget en is er ook voor de kinderen gedacht aan vermaak. Kortom, genoeg redenen om even langs te komen!