• Rehobothschool

    Peter van den Heuvel

Fancy Fair Rehobothschool

21-06-2018, 12:23 | Lezersnieuws | Lisette Boon

Datum:

donderdag 28 juni 2018, 16:00 tot 20:00

Locatie:

Schoolstraat 4
Rehobothschool
Hardinxveld-Giessendam

Op donderdag 28 juni organiseert de Rehobothschool in Hardinxveld-Giessendam van 16.00-20.00 uur op het schoolplein een grandioze Fancy Fair ten bate van de school voor de aanschaf van mini-laptops en ten bate van de Stichting Buitenhof.

De stichting Buitenhof is een nieuw wooninitiatief in Hardinxveld-Giessendam. Vanaf eind 2017 biedt Buitenhof woonruimte aan twaalf mensen met een beperking. Elke bewoner heeft een eigen levensloopbestendig appartement waar hij of zij zelfstandig kan wonen. Twee van de twaalf appartementen zijn bedoeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking.
Buitenhof is een ouderinitiatief met een grote mate van vrijwillige inzet. Voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten is Buitenhof afhankelijk van giften van particulieren en vermogensfondsen.

Tijdens de Fancy Fair is er een rad van avontuur met fantastische prijzen en zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud zoals oud hollandse spelletjes, een luchtkussen, handletteren, schminken, de verkoop van 2e-hands boeken, etc. En natuurlijk kan er bij al deze gezelligheid ook allerlei lekkers worden gegeten en gedronken. Iedereen is van harte uitgenodigd, dus heb je zin in een leuke middag en/of avond? Kom dan op 28 juni langs bij de Rehobothschool, Schoolstraat 4, Hardinxveld-Giessendam.