Fotomiddag wandelvierdaagse bij De Lange Wei

21-06-2017, 13:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 4 juli 2017, 15:00 tot 17:30

Locatie:

Rembrandthof 85, Hardinxveld-Giessendam
De Lange Wei
Hardinxveld-Giessendam

Dinsdag 4 juli houdt De Lange Wei om 15.00 uur in restaurant De Boerse Pracht in het woonzorgcomplex in Boven-Hardinxveld een fotomiddag. "Afgelopen maand liepen we onze jaarlijkse wandelvierdaagse. Deze legden we vast met foto's die we graag met alle deelnemers terugkijken. We nodigen alle deelnemers daarom uit voor een fotomiddag", aldus Mireille Gelderblom, Coördinator Activiteiten. De kosten voor deelname bedragen € 3,00 inclusief koffie/ thee met wat lekkers.

De foto's zijn genomen tijdens de wandelingen in Gorinchem, Dordrecht en Boven-Hardinxveld. "Vanwege het slechte weer op de eerste dinsdag van juni, moesten we de eerste wandeling annuleren. We kijken daarom de foto's terug van de overige drie wandelingen", aldus Mireille Gelderblom. Cliënten van De Lange Wei liepen deze wandelingen met vrijwilligers en begeleiders. De wandelvierdaagse wordt gesponsord door stichting Vrienden van Burgemeester de Boer-Stichting.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.