• Hongaars menu bij Aan Tafel in de Peulenhof

    Pixabay

Hongaars menu bij Aan Tafel Peulenhof

01-05-2018, 11:26 | Lezersnieuws | Debbie van Eeuwijk

Datum:

woensdag 16 mei 2018, 12:00

Locatie:

Venusstraat 1A
De Peulenhof
Hardinxveld-Giessendam

Op woensdag 16 mei a.s. serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam een Hongaars menu. Als voorgerecht krijgt u heldere kippensoep. Daarna wordt er goulash met doperwten en rijst geserveerd. Als nagerecht is er amandelvla.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom. De kosten bedragen ? 10,50, exclusief consumpties. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan betaalt u ?10,-. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 11 mei a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22. De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een heerlijk driegangendiner. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ?Aan Tafel?. De ?Aan Tafel? in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

Waardeburgh Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cli?nten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze soci?teiten).