• Impressie van de kledingbeurs

    OKK

Kleding- en speelgoedbeurs bij OKK

13-09-2018, 21:17 | Lezersnieuws | Shaun Roubos

Datum:

woensdag 3 oktober 2018, 09:00 tot donderdag 4 oktober 2018, 09:00

Locatie:

Rijnstraat 1A
OKK
Hardinxveld-Giessendam

De zomer loopt op zijn eind en de koude herfst- en winterdagen staan alweer voor de deur, dus is het weer tijd voor de jaarlijkse kledingbeurs van Gymnastiekvereniging OKK. Tijdens de kledingbeurs, waar ook speelgoed kan worden ingeleverd, kan men zijn of haar schone, draagbare winterkleding inleveren, welke vervolgens voor aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

Inleveren van de kleding en het speelgoed kan op zowel woensdag drie- als donderdag vier oktober, van 09:00 tot 11:30 uur ?s ochtends. De verkoop vindt plaats op diezelfde donderdag van 19:00 tot 21:00 uur, alsmede vrijdagochtend 5 oktober van 09:00 tot 11:30 uur.

Prijzen worden vooraf door OKK vastgesteld, tenzij ervan tevoren een verkoopnummer van het betreffende kledingstuk naar OKK wordt gemaild. Het eigenhandig prijzen van kledingstukken scheelt de gymnastiekvereniging veel tijd en wordt dan ook op prijs gesteld. Donateurs die dit van tevoren willen doorgeven kunnen een mail sturen t.a.v. Riena Kamp. Zie mailadres onderaan het artikel.

Van de verkoop van een kledingstuk gaat vijftig procent naar de verkoper en vijftig procent naar OKK. Het geld en de niet verkochte items kan vrijdagmiddag 5 oktober tussen 15:30 en 16:00 uur worden opgehaald. De kledingstukken die niet worden opgehaald zullen aan een goed doel worden geschonken.

Ook zal er een prikbord aanwezig zijn waarop men advertenties van grote spullen kan ophangen, zoals bijvoorbeeld foto?s van een kinderwagen of kinderkamer. Er worden tijdens de kleding- en speelgoedbeurs geen knuffels ingenomen. Voor alle verdere vragen en/of opmerkingen kan er worden gemaild naar riena.kamp@hotmail.com. Graag tot ziens op de beurs.