Koninklijk menu bij ‘Aan Tafel’

22-03-2018, 10:46 | Lezersnieuws | Debbie van Eeuwijk

Datum:

woensdag 18 april 2018, 12:00

Locatie:

Venusstraat 1A
De Peulenhof
Hardinxveld-Giessendam

Op woensdag 18 april a.s. serveren de koks van Waardeburgh een ?koninklijk? menu. Als voorgerecht krijgt u gebonden koninginnensoep. Daarna wordt er een stamppot veldsla met een kippenpoot en een gekookt ei geserveerd. Als nagerecht is er oranje vla.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom. De kosten bedragen ? 10,50, exclusief consumpties. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 13 april a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22.

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een heerlijk driegangendiner. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ?Aan Tafel?. De ?Aan Tafel? in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden. De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Waardeburgh Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cli?nten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze soci?teiten).