• Campagne 'Dag Oud. Hallo Nieuw'

    Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Leefstijlverbetering centraal in campagne 'Dag Oud. Hallo Nieuw!' van Sylvia, Gewichtsconsulente.

14-11-2017, 19:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 december 2017, 09:30 tot 10:15

Locatie:

Scheldestraat 1, Hardinxveld-Giessendam
De Ducdalf
Hardinxveld-Giessendam

Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die aanpak staat centraal in de campagne 'Dag Oud, Hallo Nieuw', die gewichtsconsulent Sylvia van Willigen samen met de overkoepelende beroepsvereniging voert. Sylvia wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. De campagne loopt van 30 oktober tot en met 31 december.

Campagne 'Dag Oud, Hallo Nieuw'

Gewichtsconsulent Sylvia van Willigen: "Ik zie in mijn praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn, of wat ze in het nieuwe jaar juist anders willen doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Ik adviseer ze bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven". Dat doet de gewichtsconsulent onder andere via haar website www.sylviavanwilligen.nl en via Facebook www.facebook.com/gewichtsconsulentehardinxveld.

Volg een workshop 'Menu make-over'

Als onderdeel van de campagne verzorgt Sylvia van Willigen de workshop 'Menu make-over'. Tijdens deze workshop gaan deelnemers aan de slag met hun eigen dagmenu en leren ze hoe ze dit met kleine aanpassingen kunnen verbeteren. De gratis workshop vindt plaats op 1 december 2017 om 9.30 uur in De Ducdalf te Hardinxveld-Giessendam. Kijk voor informatie op www.sylviavanwilligen.nl. Aanmelden kan via de website.

Persoonlijk advies

Gewichtsconsulent Sylvia van Willigen biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne 'Dag Oud, Hallo Nieuw' heeft zij op dit moment een speciaal aanbod. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk onder het kopje "Weten en Eten".