• NEON-tour

    Digrafium
  • InSalvation

    JKey Photography

NEON TOUR OP 3 DECEMBER BIJ REVELATIONS HARDINXVELD

06-11-2017, 20:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 3 december 2017, 19:00 tot 21:45

Locatie:

Breedeway 1a, Hardinxveld-Giessendam
Christengemeente
Hardinxveld-Giessendam

Na het uitbrengen van haar nieuwe album NEON gaat InSalvation in het najaar van 2017 op tournee. De NEON tour komt op 3 december 2017 bij Revelations in Hardinxveld-Giessendam. De drie pijlers van InSalvation, Worship, Justice en equipping, staan centraal tijdens de avond. Het is het verlangen van InSalvation om samen met jullie God te ontmoeten doormiddel van muziek, interactie en een stuk toerusting.

InSalvation bestaat al ruim 11 jaar en heeft op 1 juni haar 3e album, NEON uitgebracht. NEON is een baanbrekend album voor InSalvation. Voor het eerst heeft de band samengewerkt met de Britse producer Trevor Michael, bekend om zijn werk met onder andere Martin Smith.

Samen zullen we zingen, bidden en ontdekken hoe Jezus onvoorwaardelijke liefde ons leven en de wereld om ons heen totaal kan veranderen. Sifra: "We kijken er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten tijdens de NEON tour. Het belooft een avond te worden die je niet snel zult vergeten. Er zullen ook nog wat leuke verassingen voorbij komen die je zeker niet wilt missen. See you at the NEON tour?''

Het concert begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur is de zaal open.

Locatie: Christengemeente, Breedeway 1a, Hardinxveld-Giessendam

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, reserveer dus snel jouw gratis tickets bij deelcafé De Buurman, Chr. Boeksjop Rinnah of op zondagmorgen in de Christengemeente te Hardinxveld-Giessendam. Reserveringskosten: € 2,- per ticket.