Ontmoet Christen uit Noord-Korea

04-06-2018, 08:52 | Lezersnieuws | Eric Don

Datum:

woensdag 13 juni 2018, 20:00

Locatie:

Talmastraat 9
Hervormd Centrum De Parel
Hardinxveld-Giessendam

De diaconie van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld nodigt u van harte uit voor een ontmoeting met een Noord-Koreaanse Christen. Zuster ?Goo? groeide op in het stalinistische Noord-Korea. Haar broer werd vermoord en Goo en haar ouders werden gedeporteerd vanwege hun christen-zijn. Ze vertelt haar verhaal tijdens een avond van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld die wordt georganiseerd in samenwerking met SDOK (Stichting de Ondergrondse Kerk). De bijeenkomst vindt plaats in zalencentrum De Parel op D.V. woensdag 13 juni 2018.

Zuster Goo was 15 toen de vervolgingen in Noord-Korea begonnen. Ze zag voor haar ogen alles veranderen. Goo vertelt: "Ik ben geboren toen Noord- en Zuid-Korea nog ??n land vormden. Mijn ouders waren christenen. We hadden thuis een Bijbel en vooral mijn vader las er uit. Toen kwam de oorlog, ons land werd verdeeld. De dag werd nacht, juist ook voor christenen. Voorgangers en andere gelovigen vluchtten naar Zuid-Korea, uit angst voor de toekomst. Wij bleven." Benieuwd naar het hele verhaal van Zuster Goo? Kom 13 juni naar De Parel. Eric Foley, directeur van de Zuid-Koreaanse zusterorganisatie van SDOK, zal ook spreken op de bijeenkomst. Foley werkt dagelijks met Noord-Koreaanse christenen. Hij vertelt hoe ondanks de geslotenheid, dit land toch bereikt kan worden met het Evangelie.

U bent van harte uitgenodigd voor deze avond! De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor het werk van SDOK. Datum: woensdag 13 juni 2018 Tijd: 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) Locatie: Zalencentrum De Parel Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de diaconie: diaconie@hghg.nl