• Canticum Amicorum

    Mariët ten Hove

Open repetitie bij Canticum Amicorum

02-01-2017, 17:11 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 13 januari 2017, 19:45 tot 22:00

Locatie:

Stationsstraat 20, Hardinxveld-Giessendam
Gereformeerde Kerk, Stationsstraat 20 Hardinxveld-Giessendam
Hardinxveld-Giessendam

Op 13 januari houdt Kamerkoor Canticum Amicorum uit Hardinxveld-Giessendam open huis! Een ieder die graag wil komen zingen en benieuwd is naar de sfeer op het koor, is van harte welkom. De open repetitie begint om 19.45 uur en wordt gehouden in de Gereformeerde kerk aan de Stationsstraat 20 in Hardinxveld-Giessendam.

Canticum bestaat uit ruim 25 enthousiaste amateurzangers die op hoog niveau muziek willen maken. Onder leiding van de bevlogen dirigent Patrick van der Linden werden onder meer Bachs Johannes Passion en Hohe Messe en het Gloria van Vivaldi uitgevoerd. In mei 2017 staat 'Ein Deutsches Requiem' van Johannes Brahms op het programma.

Er is op Canticum plaats voor nieuwe leden! Met name tenoren en alten zijn welkom, maar ook zangers van andere stemgroepen worden van harte uitgenodigd om een avond mee te repeteren. Graag tot ziens op vrijdagavond 13 januari in Hardinxveld-Giessendam! Meer informatie is te vinden via www.canticumamicorum.nl of https://www.facebook.com/canticum.amicorum/.