Seniorenmaaltijd in de Peulenhof met aansluitende Creamiddag

30-10-2017, 16:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 15 november 2017, 12:00 tot 17:00

Locatie:

Venusstraat 1a, Hardinxveld-Giessendam
Peulenhof
Hardinxveld-Giessendam

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een heerlijk driegangendiner. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam 'Aan Tafel'. De 'Aan Tafel' in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

Op woensdag 15 november a.s. serveren de koks van Waardeburgh een stamppotmenu. Het voorgerecht is een heldere groentesoep. Daarna vervolgen we de maaltijd met stamppot boerenkool en rookworst. Als nagerecht serveren wij warme custard pap.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom. De kosten bedragen € 10,50 exclusief consumpties.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 10 november a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22.

Aansluitend kunt u van 14.30 uur tot 16.15 uur deelnemen aan een creatieve middagactiviteit. Onder het genot van een kopje koffie of warme chocomelk kunt prachtige herfstkleurplaten inkleuren. De kosten hiervoor bedragen slechts €1,50.

De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Waardeburgh

Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).