Unieke ontmoeting met Christen uit N-Korea

11-05-2018, 11:57 | Lezersnieuws | Eric Don

Datum:

woensdag 13 juni 2018, 20:00

Locatie:

Talmastraat 9
Hervormd Centrum De Parel
Hardinxveld-Giessendam

De diaconie van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld nodigt u van harte uit voor een ontmoeting met een Noord-Koreaanse Christen. Zuster ?Goo? groeide op in het stalinistische Noord-Korea. Haar broer werd vermoord en Goo en haar ouders werden gedeporteerd vanwege hun christen-zijn. Ze vertelt haar verhaal tijdens een avond van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld die wordt georganiseerd in samenwerking met SDOK (Stichting de Ondergrondse Kerk). De bijeenkomst vindt plaats in zalencentrum De Parel op D.V. woensdag 13 juni 2018.

Ontmoet zuster Goo en hoor hoe het is om als christen te leven in het meest gesloten land ter wereld. Eric Foley, directeur van de Zuid-Koreaanse zusterorganisatie van SDOK, zal ook spreken op de bijeenkomst. Foley werkt dagelijks met Noord-Koreaanse christenen. Hij vertelt hoe ondanks de geslotenheid, dit land toch bereikt kan worden met het Evangelie.

SDOK-directeur Andr? van Grol verwacht een bijzondere avond. ?Het is zeldzaam dat een christen Noord-Korea ontvlucht en uit eerste hand kan vertellen hoe de situatie voor vervolgde broeders en zusters is in dit land. We willen laten zien dat Gods werk doorgaat en zelfs groeit, ondanks zware vervolging.?

U bent van harte uitgenodigd voor deze avond! De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor het werk van SDOK.

Datum: woensdag 13 juni 2018 Tijd: 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) Locatie: Zalencentrum De Parel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de diaconie: diaconie@hghg.nl