• Wintersoepmenu bij ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof

    Stock

Wintersoepmenu bij 'Aan Tafel' in de Peulenhof

18-01-2018, 12:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 21 februari 2018, 11:45 tot 13:30

Locatie:

Venu 1a, Hardinxveld-Giessendam
Peulenhof
Hardinxveld-Giessendam

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam 'Aan Tafel'. De 'Aan Tafel' in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

Op woensdag 21 februari a.s. serveren de koks van Waardeburgh een wintersoepmenu. Het voorgerecht is een rundvleesslaatje. Daarna serveren zij een heerlijke erwtensoep of een bruine bonensoep met stokbrood, kruidenboter en spek. Het nagerecht is vanille vla met boerenjongens.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom. De kosten bedragen € 10,50, exclusief consumpties. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 16 februari a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22.

De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Waardeburgh

Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).