• Antiek & Brocante

    Museum De Koperen Knop
  • Antiek & Brocante

    Museum De Koperen Knop
  • Antiek & Brocante

    Museum De Koperen Knop

ANTIEK & BROCANTE IN DE KOPEREN KNOP

07-11-2017, 15:00 | Lezersnieuws | Museum De Koperen Knop

De bekende tweejaarlijkse antiek & brocantedagen in Museum De Koperen Knop komen er weer aan. Op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november 2017 bent u van harte welkom. Twee dagen lang is het museum het toneel van koperspubliek en handelaren. Het museum staat boordevol leuke oude spullen, het is er buitengewoon gezellig en er zijn leuke koopjes. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Antiquairs en handelaren bieden een uitgebreide variëteit aan antiek en brocante aan. U vindt er zilverwerk van uiteenlopende aard, aardewerk, kleding, schilderijen, sieraden, prenten, vintage, klein meubilair, glaswerk, tafelgerei, kant, porselein, prenten, gereedschap, boerenantiek, linnen, boeken, tegels, hoeden, tin, keukengerei, landkaarten, schoeisel, speelgoed en grafiek.

De tweejaarlijkse Antiek- en Brocantedagen in Museum De Koperen Knop worden altijd druk bezocht. Ze zijn zo succesvol door de diversiteit aan artikelen. Ze worden voor de achtste keer gehouden. De stands zijn geconcentreerd in de expositieruimte en op De Etage (stoeltjeslift).

Daarnaast is het deze dagen heel gezellig in het museum. Voor de inwendige mens kunt u terecht in het museumcafé. Natuurlijk kunt u deze dagen ook het permanente gedeelte van het museum bezoeken. En bij droog weer behoort een wandeling door de herfstachtige museumtuin ook tot de mogelijkheden. De entree bedraagt € 4,00 per persoon. Kortingskaarten en museumkaarten zijn deze dagen niet geldig. De sponsors en donateurs van het museum hebben gratis toegang. Het adres van Museum De Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. Voor nadere inlichtingen belt u met 0184-611366 of mailt u naar koperenknop@koperenknop.nl. Of u kijkt op de website www.koperenknop.nl.