• Cheque overhandiging

    Matthias van Dam

Autolease Midden Nederland doneert opnieuw aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

18-01-2019, 14:38 | Lezersnieuws | Matthias

Bestuurslid Ton Bavinck van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland heeft uit handen van directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland (ALMN) een cheque ter waarde van € 2.500,- ontvangen. 

Autolease Midden Nederland wilt dat ieder kind een kans krijgt om mee te kunnen doen met Sport & Cultuur. Daarom stelt de Tielse leasemaatschappij een bedrag van € 2.500,- ter beschikking voor kinderen uit de regio Rivierenland.

Voetballen, hockey, zwemles, muziek- en dansles. Het lijkt zo gewoon voor kinderen om hieraan deel te nemen. Maar niet elke ouder kan de contributie of het lesgeld hiervoor betalen. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, dit zijn gemiddeld 3 kinderen per klas!

Voor de toekomst van het kind, het gezin en uiteindelijk ook de samenleving is het heel belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om mee te doen met leeftijdsgenoten. En vooral de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen en vaardigheden en ervaringen op te doen die van wezenlijk belang zijn voor een goede toekomst.

Autolease Midden Nederland uit Tiel onderschrijft de filosofie van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dankzij de bijdrage van ALMN kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ten minstens 10 kinderen in de regio Rivierenland.