• Barbecueën bij Aan Tafel in de Peulenhof

    Pixabay

Barbecueën bij Aan Tafel in de Peulenhof

01-07-2019, 09:43 | Lezersnieuws | Debbie

Op woensdag 17 juli a.s. wordt er gebarbecued bij Aan Tafel in de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam. De koks van Waardeburgh serveren o.a. een kipspies, hamburger, BBQ-worstje en een lekkere speklap. Ook ontbreken de huzarensalade, stokbrood met kruidenboter en de diverse sausjes niet.

Belangstellenden zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom. De kosten bedragen €14,00 exclusief consumpties. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan betaalt u €13,50. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 12 juli a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22.


De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.