• CDA Hardinxveld-Giessendam

    CDA

CDA Kandidatenlijst Hardinxveld-Giessendam

15-01-2018, 22:00 | Lezersnieuws | CDA Hardinxveld-Giessendam

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De leden van het CDA hebben eind 2017 in haar ledenvergadering de kandidatenlijst vastgesteld.

De leden hebben in juni 2017 als lijsttrekker Wim de Ruiter gekozen. Op nummer 2, 3 en 4 staan respectievelijk Timon van Zessen, Bart Boer en Leo Vlot. De kandidaten komen uit Beneden-Hardinxveld en uit Boven-Hardinxveld.

De betrokkenheid van deze mensen bij hun dorp, hun kerk, hun gezin, hun bedrijf en / of hun sportvereniging is het draagvlak voor hun inzet in ons dorp. Voor het CDA is het belangrijk dat mensen tot persoonlijke groei komen door verantwoordelijkheid voor elkaar te nemen. Het CDA zet in op de betrokken burgers om de onderlinge verbondenheid te versterken. Dit alles onder het motto: Voor een dorp dat wij door willen geven!

Wij zijn blij dat ten opzichte van 2014 veel nieuwe gezichten onze lijst willen versterken, waaronder twee jongeren. Eén van die twee jongeren behoort tot de jongste leden van CDA Zuid-Holland. Een lijst met ervaring en jeugdig elan! De complete lijst staat op de website en Facebook pagina van de CDA afdeling Hardinxveld-Giessendam.