DA CAPO VIERT DE ZOMER!

17-06-2019, 06:14 | Lezersnieuws | Hennie

GIESSENBURG - Op zaterdag 22 juni houdt Muziekvereniging Da Capo haar Midzomeravond Concert. Met dit concert wil Da Capo inwoners uit Giessenburg laten genieten van muziek in zomerse sferen. De Midzomermarkt bij De Doetsekom is geannuleerd. Om die reden vindt het concert van Da Capo plaats op het plein aan de Giessenlaan (voor de basisschool).

Allereerst kan men luisteren naar de muzikantjes van het Opstaporkest. Aansluitend speelt  het Leerlingenorkest met leerlingen van alle leeftijden. Beide orkesten staan onder leiding van Marjolijn van der Lee.

Vervolgens treedt het Groot Orkest op onder leiding van Bjorn van Pruijssen. Met dit concert sluit Da Capo het muzikale seizoen voor de zomervakantie af.

De orkesten spelen een veelzijdig en luchtig repertoire. Er worden populaire composities uitgevoerd. Onder andere Chesters Chase; Abba Gold, Adele in Concert, het swingende African Groove, Pink Panther, Happy Feet, het Ierse Lough erin Shore.

 

Geen toegangsprijs maar wel mooie muziek en er is koffie en een ijsje te koop.

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot omstreeks 21.00 uur. U bent van harte welkom op het plein aan de Giessenlaan. Bij regen gaat het concert niet door.

 

Meer informatie: www.dacapo.giessenburg.nl