• Aankondiging Midzomeravond Concert

    Da Capo

DA CAPO VIERT DE ZOMER OP MIDZOMERMARKT VAN DE DOETSEKOM

07-06-2019, 09:45 | Lezersnieuws | Hennie

GIESSENBURG - Op zaterdag 22 juni houdt Muziekvereniging Da Capo haar Midzomeravond Concert. Dit jaar vindt het concert plaats tijdens de Midzomermarkt van de Doetsekom. Met dit concert wil Da Capo inwoners uit Giessenburg laten genieten van muziek in zomerse sferen.

 

Allereerst kan men luisteren naar de muzikantjes van het Opstaporkest. Aansluitend treedt het Leerlingenorkest op met leerlingen van alle leeftijden. Beide orkesten staan onder leiding van Marjolijn van der Lee.

Vervolgens treedt het Groot Orkest op onder leiding van Bjorn van Pruijssen. Met dit concert sluit Da Capo het muzikale seizoen voor de zomervakantie af.

De orkesten spelen een veelzijdig en luchtig repertoire. Er worden populaire composities uitgevoerd. Onder andere Chesters Chase; Abba Gold, Adele in Concert, het swingende African Groove, Pink Panther, Happy Feet, het Ierse Lough erin Shore.

 

Geen toegangsprijs maar wel mooie muziek en een gezellige Midzomermarkt.

Midzomermarkt van 15.00 - 21.00 uur. Er kan worden gezwommen. Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot omstreeks 21.00 uur.

U bent van harte welkom op het terrein van De Doetsekom. Bij regen gaat het concert niet door.

 

Meer informatie: www.dacapo.giessenburg.nl