• De Cirkel verrast Notarisappel met nieuwe tuinmeubels.

    J.Leenman

De Cirkel verrast Notarisappel

13-06-2019, 21:19 | Lezersnieuws | Tineke

De Cirkel verrast Notarisappel

Je zou maar aan het werk zijn en gebeld worden door een bestuurslid van de Cirkel, dat je voor een mooi bedrag iets uit mag kiezen voor je woonlocatie. Het overkwam een medewerker van Notarisappel, één van de woonlocaties  voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap van Syndion in Hardinxveld-Giessendam.
De medewerker reageerde direct enthousiast: “Ik moet het wel met de cliënten en mijn collega’s bespreken maar ik denk zeker wel dat we hier snel uit zijn”. De medewerker had gelijk. De tuinmeubels hadden de winter niet overleefd en nieuwe tuinmeubels stonden boven aan het lijstje.

Afgelopen dinsdag werden de meubels overhandigd door Teus van Kekem en Herman IJzerman. Twee vrijwilligers van kringloop de Cirkel, die de afgelopen jaren  heel wat uurtjes vrijwillig hebben geklust, gesloopt en opgeruimd in kringloop de Cirkel. Zij gaven de cliënten van de Notarisappel een heerlijke taart met de woorden dat ze hopen dat de zon vaak mag schijnen de komende periode, zodat de meubels goed van pas komen.