Doe- en Informatiebeurs voor 55-plussers en mantelzorgers  in Sporthal ‘De Wielewaal'

19-09-2018, 09:07 | Lezersnieuws | Davinia

Op 4 oktober 2018 wordt voor het 4e jaar een Doe- en Informatiebeurs gehouden voor de doelgroep  van 55-plussers en mantelzorgers  in Hardinxveld-Giessendam. Deze beurs wordt gehouden in Sporthal De Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam.

Het thema van deze beurs is : ‘Voorbereid op de toekomst ‘.

Openingstijden vanaf 13.00 tot 17.30 uur. Toegang is gratis.

Het lokale Comité Dag van de Ouderen uit Hardinxveld-Giessendam nodigt u van harte uit voor deze gezellige doe- en informatiebeurs.

Bent u al voorbereid op uw  toekomst?  Wanneer u ouder wordt moet u meer zelf organiseren en regelen. Weet u al wat dat voor u nu en later betekent? Hoe zet u uw actieve (werkzame) leven voort met een gezonde en actieve levensstijl? Of heeft u de zorg voor een oudere en wilt u meer weten over hulpmiddelen en ondersteuning?

Op deze doe- en informatiebeurs  kunnen  45 standhouders u hier meer over vertellen en reiken u diverse mogelijkheden aan.  Tevens zijn er workshops en sportieve activiteiten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze flyer die op 19 september 2018 huis aan huis bezorgd is in Hardinxveld-Giessendam met uitgebreide informatie over de opzet van deze beurs, met een overzicht van de standhouders en de verschillende Doe activiteiten. Bovendien  is de flyer nog te verkrijgen bij Servanda.

U komt toch ook naar Sporthal de Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam op donderdag 4 oktober 2018?