• Evenement Vrouwen lopen voor vrouwen ook in de Alblasserwaard

Evenement Vrouwen lopen voor vrouwen ook in de Alblasserwaard

28-01-2016, 10:00 | Lezersnieuws | Slingeland festival

Het evenement Vrouwen lopen voor vrouwen wordt sinds enkele jaren georganiseerd door Stichting Vrienden van De Hoop in Dordrecht. Het evenement begon met één wandeltocht in het oosten van het land. De jaren erna is het aantal tochten uitgebreid; er is nu ook een wandeltocht in Drenthe, Zeeland en Brabant. De Alblasserwaard is bij uitstek het gebied voor een prachtige wandeling. Daarnaast is wandelen een uitstekende manier om met anderen in contact te komen én steunen de deelnemers een aantal goede doelen. Daarom heeft het Slingeland festival besloten om de organisatie voor de wandeltocht in Bleskensgraaf op zich te nemen. De opbrengst van deze dag gaat naar De Hoop, Stichting Terwille en Bright Fame.

Het Slingeland festival heeft als doel om met 150 vrouwen te gaan wandelen op zaterdag 16 april 2016. Het start- en eindpunt is Bleskensgraaf. Twee prachtige routes zijn inmiddels uitgestippeld (10 en 20 km). Na afloop worden de deelnemers in de watten gelegd met een High Tea bij restaurant De Burgemeester in Bleskensgraaf en is er de gelegenheid om een aantal leuke kraampjes bezoeken. Tijdens het afsluitende programma zal Tanja Blokland spreken. Kortom: we gaan er een fantastische dag van maken!

Extra actie!

Restaurant De Burgermeester uit Blesensgraaf verloot onder de deelnemers een driegangen verrassingsmenu voor 2 personen inclusief een fles wijn en tafelwater.

Meedoen?

Meer informatie over deelname aan deze wandeltocht is te vinden op www.slingelandfestival.nl.