• Bewoner van De Zes Molens snijdt de grote taart aan.

    De Lange Wei

Feestweek bij De Zes Molens in Hoornaar

06-05-2019, 13:42 | Lezersnieuws | Mirjam

Op maandag 6 mei ging de feestweek bij De Zes Molens in Hoornaar van start. Bewoners en genodigden vierden samen dat de locatie vijf jaar geleden opende. In De Zes Molens werken De Lange Wei en Syndion samen. Het complex biedt woonruimte aan ouderen en mensen met een beperking.

De bestuurder van De Lange Wei, Agnes Klaren, noemde de Zes Molens in haar toespraak 'een prachtige parel', waar beide doelgroepen zich thuis voelen, dankzij de betrokken en liefdevolle medewerkers. Bestuurder Harry Vogelaar, van Syndion, vroeg daarop om een warm applaus voor deze medewerkers. Ook Lizanne Lanser, wethouder van de gemeente Molenlanden, sprak mooie woorden: 'In een tijd waarin er veel eenzaamheid is, is De Zes Molens een plek waar mensen welkom zijn', zei zij.

Daarna was het tijd voor taart en cadeaus. De enorme taart, met een foto van het gebouw, werd aangesneden door één van de bewoners.

De Vrienden van De Zes Molens hadden een mooie verrassing in petto: zij schonken twee iPads voor de cliënten van de locatie.

De hele week zijn er verschillende activiteiten voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Aan het eind van de week houdt De Zes Holens haar bekende Voorjaarsmarkt, waar iedereen van harte welkom is: vrijdag 10 mei van 16.00 - 21.00 uur.