• Daan Teeuw en Levi van Aken op het erepodium

    OKK Hardinxveld

Gedeelde 1e plaats voor Daan Teeuw & Levi van Aken

03-02-2019, 17:19 | Lezersnieuws | Shaun

Zaterdag 2 februari stonden de selectie jongens van OKK Hardinxveld weer op de wedstrijdvloer. Ditmaal mochten de mannen hun kunsten laten zien in Oudekerk a/d IJssel. In een spannende wedstrijd wisten de deelnemende OKK-turners allemaal een top tien notering te behalen.

Daan Teeuw en Levi van Aken turnden een erg goede wedstrijd en eindigden met hetzelfde puntentotaal op het hoogste podium. De gouden medaille betekende voor beide jongens de tweede opeenvolgende podiumplek na een eveneens uitstekend resultaat twee weken eerder, waarbij Daan zich ook het goud liet omhangen en Levi het brons mee naar huis nam.

Naast Daan Teeuw en Levi van Aken namen namen ook Jayden Kooij en Youri Versloot deel aan de wedstrijd. Met goede oefeningen en mooie scores wisten ze op een knappe 5e en 7e plek te eindigen. Alle vier de jongens hebben daarmee een prachtig resultaat behaald, waar ze trots op kunnen zijn. 

In de tweede wedstrijdronde van de dag stonden er een vijftal jongens van OKK op het wedstrijdveld. Martin van Aken, Klaas Veldman, Sem Eijkelenboom, Jurre de Rover en Auke de Kok hebben stuk voor stuk een goede wedstrijd gedraaid in een categorie met heel veel concurrentie. Met nieuwe indrukken en een ervaring rijker hebben de heren ook weer genoeg stof verzameld om de komende weken mee te oefenen op de training.