Het nieuwe reisjaar is goed begonnen voor TravelCheq!

10-01-2019, 15:58 | Lezersnieuws | Christian

Het nieuw reisjaar is voor Christian Verschoor, eigenaar van TravelCheq, goed begonnen.

De website van TravelCheq is half november 2018 gelanceerd en de laatste weken van het oude jaar hebben zich al 10 reisorganisaties aangesloten. Samen met TravelCheq maken zij nog meer vakantiegangers blij!

TravelCheq is de eerste unieke cadeaucard die je bij meerdere reisaanbieders in kunt leveren en daarmee dus het perfecte cadeau om te geven én te ontvangen. Met de TravelCheq geef je een uniek cadeau. Dit unieke cadeau kan besteed worden bij verschillende reisorganisaties voor bijvoorbeeld een zomervakantie, wintersportvakantie of cruise! De waarde van de TravelCheq blijft geldig en hoeft niet in één keer besteed te worden.

Oprichter van TravelCheq, Christian Verschoor: “Ik vind het geweldig om te zien dat de TravelCheq zo goed wordt ontvangen en dat er inmiddels 10 reisorganisaties zijn aangesloten. Hierdoor is de TravelCheq nóg leuker om te geven en te ontvangen, omdat de vakantiegangers een ruime keuze hebben bij welke reisorganisatie zij de TravelCheq kunnen verzilveren”, aldus Verschoor.

Wil je dat de TravelCheq ook bij jou te besteden is of wil je deze cadeau geven? Neem dan contact op met Team TravelCheq via info@travelcheq.com