HKC hervat competitie thuis tegen KVA

03-03-2019, 10:53 | Lezersnieuws | Communicatiecommissie

Voor HKC breken, na twee zaterdagen vrij vanwege de voorjaarsvakantie, spannende weken aan. In de slotfase van het zaalseizoen, er resteren nog vier wedstrijden, verdedigen de Boven-Hardinxvelders de koppositie. Hierbij zijn De Meeuwen uit Putten en Wit-Blauw/Green Organics uit Kampen (beide ploegen volgen op drie punten) de enig overgebleven concurrenten.

Ter voorbereiding op de spannende slotfase van de competitie oefende HKC afgelopen zaterdag tegen eersteklasser BEP-Purmerend, welke ploeg met maar liefst 43-19 werd verpulverd.

A.s. zaterdag kan HKC weer dichterbij haar doel komen door in thuishaven Het Dok het bezoekende KVA-Amstelveen te verslaan. Deze ploeg neemt een bescheiden plaats op de ranglijst in, maar is zeker niet te onderschatten. In de uitwedstrijd wist HKC pas in de slotfase beslag te leggen op beide punten en ook nu zal HKC op het nodige weerwerk kunnen rekenen. Om 16.15 uur zal sporthal Het Dok weer volgepakt zijn om HKC te ondersteunen. De wedstrijd wordt voorafgegaan door het duel tussen de reserveteams van HKC en KVA.