Jongerenambassadeur met een missie gezocht!Jongere gevraagd voor input jongerenactiviteiten bij Stichting Welzijn Molenlanden!

26-11-2018, 16:03 | Lezersnieuws | Jasmijn

Molenlanden, 26 november 2018 – Stichting Welzijn Molenlanden, de welzijnsstichting van de kersverse gemeente Molenlanden, wil het activiteitenaanbod voor jongeren in de gemeente vernieuwen! En daarbij kunnen ze het advies van een jongerenambassadeur die – in het kader van de maatschappelijke diensttijd – met hen meedenkt goed gebruiken! Aanmelden kan nu.

Jongerenambassadeurs laten de stem van hun generatie horen bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Zo zitten jongeren aan tafel bij beslissingen die genomen worden over hún toekomst. Mariëlle Hornstra, bestuurslid Stichting Welzijn Molenlanden, kijkt uit naar een mooie samenwerking: “De wens van jongeren staat centraal bij de vernieuwing van onze activiteiten. En wie kan ons nou beter vertellen wat jongeren willen en nodig hebben dan jongeren zelf?! Dus ben of ken jij een geschikte kandidaat check dan de vacature en versterk het welzijnswerk met jouw frisse blik!”

De vacature
Op 1 januari 2019 ontstaat de nieuwe gemeente Molenlanden. De gemeente Molenwaard en Giessenlanden gaan samen verder als een vernieuwende gemeente. Daar hoort ook een nieuwe welzijnsstichting bij zodat iedereen in de samenleving mee kan doen: van jong tot oud. Maar wat kan de Stichting Welzijn Molenlanden voor jongeren doen? De Stichting wil het aanbod vernieuwen en de wens van jongeren staat centraal! Wil jij hen adviseren? Meld je snel aan als Jongerenambassadeur!

Zo word jíj Jongerenambassadeur
Jongerenambassadeur ben je natuurlijk niet alleen. Samen met andere jongeren start jij je ambassadeurschap met een trainingsdag, waarbij je de handvatten krijgt om je ideeën in te brengen bij de organisatie. Dan kan het ambassadeurschap echt beginnen: maximaal één dagdeel per week ga je gedurende een aantal maanden aan de slag bij de organisatie! Tijdens een feestelijke eindconferentie presenteren alle Jongerenambassadeurs welke impact zij gehad hebben. En je hebt óók nog iets bijzonders op je CV staan: Jongerenambassadeur.

Meedoen kan altijd
Op de website www.jongerenambassadeurs.com/droomplek vind je de vacature als Jongerenambassadeur bij Stichting Welzijn Molenlanden. Je vindt op de website ook andere droomplekken. En natuurlijk zijn jouw ideeën altijd van harte welkom! Mail gerust naar onze projectleider Jasmijn (jasmijn@jongerenambassadeurs.com). Of stuur ons een berichtje op Facebook, Instagram of Twitter!