Kinderworkshop met als thema “ZAAIEN” bij Servanda

13-03-2019, 10:25 | Lezersnieuws | Davinia

Woensdagmiddag 10 april organiseert het jeugdwerk van Servanda in samenwerking met de Volkstuinvereniging Hardinxveld weer een ontzettend leuke workshop!

Deze middag gaan we wél drie dingen maken: bloemzaadbolletjes, perspotjes met zonnebloemzaden en tuinkers zaaien! De bloemzaadbolletjes gaan we vlakbij Servanda met elkaar in een bloembak zaaien, wij zullen ervoor zorgen dat ze genoeg water krijgen. Wat zullen de bijen daar blij van worden!  De perspotjes met zonnebloemzaden mogen jullie thuis gaan kweken, en verzorg deze goed, want als jouw zonnebloem in september de hoogste is win je de zonnebloemwedstrijd! Kortom: hier moet je bijzijn!

De workshop is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en vindt plaats bij Servanda, Scheldestraat 1 in Hardinxveld van 14:00 tot 15:30 uur. Kosten zijn € 2,00 inclusief drinken en wat lekkers. Nemen jullie zelf een tasje mee om de tuinkers en perspotjes mee naar huis te kunnen nemen?

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door Davinia een mailtje te sturen naar d.vogel@servanda.nl of via telefoonnummer 06 – 82 32 77 52