• Laat de zon nu maar schijnen!

    Tineke

Kringloop De Cirkel schenkt parasol aan De Peulenhof

13-05-2019, 14:47 | Lezersnieuws | Tineke


 

Kringloop De Cirkel schenkt parasol aan De Peulenhof

De bewoners van wooncomplex de Peulen zijn trots op hun gezellige binnentuin waar ze met elkaar kunnen genieten van het buiten zijn. Wat ontbrak was een grote parasol, zodat de bewoners ook in de schaduw plaats kunnen nemen.  De pot lief en leed bood helaas niet genoeg financiële middelen om deze aan te schaffen. De bewonerscommissie besloot kringloop De Cirkel aan te schrijven voor een donatie van een parasol.

Het bestuur van de Cirkel stemde direct in met dit verzoek. “ Onze netto opbrengst delen we uit aan goede doelen. Bij het uitdelen van giften kijken we vooral naar Hardinxveldse aanvragen of gerelateerd daaraan”, aldus Tineke, één van de bestuursleden. We vinden het leuk dat onze klanten wat terug zien van de giften. Verenigingen, bewonerscommissies, scholen, iedereen kan een financiële donatie voor hun wens aanvragen door middel van het sturen van een mail maar decirkel.kringloop@gmail.com.

Op de foto Janneke en Nico de Bijl, al jaren trouwe vrijwilligers van kringloop de Cirkel samen met Marion en Teus, twee bestuursleden van de bewonerscommissie van de Peulenhof bij de nieuwe parasol. Zij gaven aan erg blij te zijn met de gift en zien het echt als een verrijking van hun binnentuin.